Camp

L'Ajuntament de Mont-roig aprova ajudes per incentivar que es posi el nom de Roca a les nenes mont-rogenques

Per Redacció

Un moment de la sessió plenària de Mont-roig del Camp

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics les bases que regularan els incentius i ajudes a les Maria de la Roca, nom de la patrona del poble de Mont-roig. L’objectiu d’aquestes ajudes és fomentar la salvaguarda del nom, incentivant a les famílies mont-rogenques que triïn el nom de Roca o Maria de la Roca per a les seves filles.

Les mesures aprovades marquen l’apadrinament de les Roca o Maria de la Roca del municipi per part de l’alcalde, el lliurament d’un regal de naixement, la felicitació personalitzada cada 8 de setembre, Nativitat de la Mare de Déu de la Roca, i l’obsequi de la Mona de Pasqua. Les ajudes es lliuraran a totes les Roca o Maria de la Roca fins els 15 anys que estiguin empadronades al municipi i ho soŀlicitin a l’Ajuntament.

L’aprovació d’aquestes bases ha vingut determinada pel compromís que l’alcalde va adquirir amb l’Associació Maria de la Roca de Mont-roig durant la recepció que es va fer a l’Ajuntament el passat 8 de setembre.

Comenta aquest article