Informació general

Secomsa Aigües actua de nou en un altre abocament d'aigües residuals al barranc de la Mare de Déu del Camí

Per Berta Ruiz

Aspecte de la desembocadura del barranc de la Verge del Camí, ahir al matí

El barranc de la Mare de Déu del Camí ha patit en els darrers dies de pluges, un nou abocament d'aigües residuals pel sobreeiximent d'un col·lector. No obstant, a primera hora de la tarda d'ahir dimarts, un camió de Secomsa Aigües va realitzar tasques de neteja i en un parell d'hores es va resoldre el problema, segons va informar el gerent de Secomsa –Francesc Valls– a Revista Cambrils Diari Digital.

Segons va explicar Valls, aquesta canonada prové de la zona del polígon de Belianes fent una mica de pendent, però des de la carretera N-340 en avall és més planer i en aquest punt del barranc s'hi ha acumulat força brutícia i amb les pluges s'ha sobreeixit, "quedarieu parats de totes les coses que hi tira la gent. Un dia inclús es va trobar un vestit de núvia!". Tot i això, ahir a la tarda es va treballar en aquest punt i es va fer la neteja de la zona.

Recordem que a finals del passat mes de desembre també es va produir un altre episodi similar en aquest mateix tram del barranc, molt a prop de la desembocadura formant un gran entollament d'aigües brutes. Per això, tal com va dir Valls, "farem un seguiment molt més acurat, ja que feia molts mesos que no passava això i ara ha passat dues vegades en 15 o 20 dies".

Punt on, ahir al matí, s'hi acumulaven les aigües residuals

Comenta aquest article