Informació general

Les fortes ratxes de vent de mestral provoquen desperfectes a Cambrils

Per Redacció

El vent va doblegar un dels ferros que subjecta la xarxa protectora del pitch&putt del Mas Gallau

Les fortes ratxes de vent de mestral d'ahir, que van començar a bufar a partir de les quatre de la tarda amb una intensitat de 63 km/h segons les dades de www.meteocambrils.com, van provocar un seguit de desperfectes a Cambrils. Així doncs, la tanca de ferro del pitch&putt del Mas Gallau va cedir amb el perill de precipitar-se sobre l'N-340. Els bombers hi van haver d'intervenir.
La ventada va fer caure un arbre damunt de l'habitatge situat a l'avinguda de Vilafortuny, 60. L'arbre era del jardí de l'habitatge. També va caure un arbre de la via pública damunt d'una casa al carrer de Paul Cezanne. En tots dos casos els bombers hi van haver d'intervenir.
D'altra banda, el vent va tombar un pi al camí de les Francines

Cau un mur de les obres de la guarderia municipal

El vent també va fer caure un mur de l'obra de la llar d'infants municipal del carrer de Colom. Els treballadors de l'obra ho van reparar però, més tard, va tornar a caure tot el mur.
La Policia Local i els Bombers també van haver de retirar xapes i trossos d'uralita caiguts a la via pública.
La decoració nadalenca que encara hi ha per alguns carrers de Cambrils també va patir l'envestida del vent. Així doncs, la Policia Local va haver de subjectar amb brides el con de decoració que enguany s'ha col·locat a la rotonda del Patronat de Turisme ja que estava a punt de caure a la via pública. La Policia també va haver d'intervenir al Club Nàutic, en assegurar un vaixell que es trobava a la deriva.

Interrupció de la via fèrria

La ventada d'ahir també s'apunta com a principal causa de la caiguda d'un arbre sobre la catenària de la via entre Cambrils i Mont-roig del Camp. Això va provocar el tall de la circulació de trens en aquest tram, des d'un quart de vuit del vespre fins a la mitjanit en què ja es va restablir el transit normal de trens. Mentre va estar tallada aquesta via, l'enllaç entre Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant es va fer en autobús. Segons informa l'Ajuntament de Vandellòs-l'Hospitalet, a l'estació de l'Hospitalet hi havia uns 250 viatgers que van haver de ser traslladats a Tarragona i Barcelona en diferents autobusos.
La ventada també va fer caure la barrera del pas a nivell de Renfe al carrer de l'Ebre.

Bolquen dos camions a l'N-340


El vent també va ser la causa de què dos camions bolquessin a l'N-340 a l'Atmetlla de Mar. L'incident no va provocat danys personals però es va haver de tallar la carretera en els dos sentits entre els quilòmetres 1.117 i 1.119, segons informació del Servei Català de Trànsit. D'altra banda, el vent també va fer caure arbre  l'Hospitalet de l'Infant així com despreniment de plaques i un problema de subministrament a la urbanització Almadrava. Dins aquest municipi també hi van haver talls de llum reiterats i el poble de Vandellòs va estar sense llum durant una hora a partir de 2/4 de 9 de la nit.
Pi caigut al carrer de l'Aigua al Coll, a l'Hospitalet de l'Infant

Comenta aquest article