Cultura

La Biblioteca Municipal posa en marxa el sorteig de la Panera Cultural en la seva tercera edició

Per Berta Ruiz

En primer terme, la panera que la Biblioteca Municipal sortejarà el proper 21 de gener

Un any més, i ja en van tres, la Biblioteca Municipal de Cambrils ha posat en marxa al llarg de tot aquest mes de desembre el sorteig de la Panera Cultural, que conté un lot de llibres de diferents temàtiques i per a totes les edats i d'altres materials com una capsa de bombons o un ordinador amb jocs infantils, que se sortejarà entre els usuaris de préstec.

Tal com ha explicat la bibliotecària –Rosa M. Fusté– a Revista Cambrils Diari Digital, "cada vegada que l'usuari fa ús del préstec, aquest rep una butlleta amb un número. Enguany tenim previst repartir unes 500 butlletes, i de fet, actualment només en queden una seixantena".

El dia 21 de gener, i en motiu de la celebració del 13è aniversari de la Biblioteca Municipal de Cambrils tindrà lloc un acte a les 18 hores a la sala d'actes del Casal Municipal, en el qual es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de la Panera. Cal que els usuaris es trobin a la sala el dia del sorteig per tal de recollir la panera, ja que segons ha comentat Rosa M. Fusté, "enguany treurem una butlleta i si l'usuari no hi és present, en treurem una altra fins que surti el guanyador, ja que l'any passat ens va venir molt poca gent al sorteig". En aquesta mateixa festa també tindrà lloc l'espectacle familiar "L'aviador màgic entra en acció".

Comenta aquest article