Esports

Destacades victòries dels equips locals en hoquei, handbol, futbol sala i del Marina, en futbol

Per Redacció

Jugadors del FC Cambrils i del Sitges, dins l'àrea visitant, després d'un llançament de còrner

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Sitges 0

Empat a zero gols en el partit entre el Cambrils i el Sitges, en un enfrontament marcat per l'intens fred i el poc futbol a l'estadi municipal cambrilenc. En la primera part hi va haver molt poques ocasions de gols, amb un joc força pobre, tot i que en el minut 19, el jugador local Albert va tenir una bona oportunitat per marcar després de rematar de cap una centrada. En la represa, el Cambrils va mostrar un major domini sobre l'equip rival, i va poder marcar en alguna que altra ocasió de gol. Al minut 56 de partit però, va arribar la jugada polèmica del partit, quan l'àrbitre no va xiular un possible penal sobre Cañas. De fet, el jutge de línia va aixecar la seva bandera, assenyalant el penal, però l'àrbitre va decidir seguir amb el joc. Uns minuts després, el mateix Cañas hauria pogut marcar, però el seu xut va sortir una mica desviat. Finalment, empat a 0 i repartiment de punts per ambdós equips.
Amb aquest empat, el Cambrils se situa en la cinquena posició de la classificació. En la propera jornada, repetirà partit a casa, en aquesta ocasió enfront l'Alcarràs.

Primera Territorial

Gandesa 5 - UCF Cambrils-Oleastrum
0

L'intens fred i el mal temps van ser els protagonistes d'un partit que va endur-se el Gandesa amb una important golejada enfront la UCF. La primera part va ser força fluixa per part d'ambdós equips, tot i que en els darrers minuts del primer temps, els locals es van avançar amb un primer gol. En la represa, el Gandesa va dominar amb claretat la UCF Cambrils-Oleastrum, i poc a poc, van anar caient els gols. En el minut deu de la segona part, els locals feien el seu segon gol, davant d'un equip cambrilenc força fluix. En el minut 73 i 77 van arribar dos gols més, i en el darrer minut del temps reglamentari arribava el darrer gol que posava el definitiu 5 a 0. A més, l'àrbitre també va anular un altre gol al Gandesa.
Derrota contundent per a la UCF, que segueix en el penúltim lloc de la classificació. El proper partit per a l'equip cambrilenc serà al camp del Vila-seca, la propera setmana.

Lluita per la pilota entre un jugador del Marina i un del Porrera, el passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol

Tercera Territorial

Marina 4 - Porrera 0

Partit molt controlat per part del Marina, que va jugar aquest dissabte a la tarda al camp municipal de futbol de Cambrils. Només començar el partit, en el minut 5, David va aconseguir el primer gol. A partir d'aquí, el domini va ser per a l'equip cambrilenc, que va desaprofitar moltes ocasions de gol per ampliar el marcador. Tot i això, la primera part va acabar amb aquest 1 a 0. En el primer minut la represa, una altra vegada David aconseguia marcar novament, cosa que feia pujar el 2 a 0 en el marcador. En aquesta segona meitat, el domini va ser més clar per part del Marina, i Víctor, en el minut 60, aconseguia el 3 a 0 en rematar un bon centre des de la banda. Ja en els darrers instants, David tornava a marcar, amb la qual cosa aconseguia un hatrick. Així doncs, en aquesta jornada el Marina aconseguia endur-se una nova victòria. El proper partit del Marina serà el dissabte 19 de desembre a la tarda a Castellvell.

Vilafortuny 2 - Principio FC 5

Just a l'inici del partit, un jugador de l'equip contrari va caure lesionat amb una lesió de muscular a l'espatlla. Aquesta inicidència va fer que el partit s'aturés durant una mitja hora. En la primera part, el Vilafortuny va tenir diverses ocasions clares de gol que no va saber aprofitar. En canvi, el Principio es va avançar amb un primer gol. En la represa, el Vilafortuny va fallar una molt clara ocasió davant del porter, mentre que en una jugada de contraatac els visitants posaven el o a 2 en el marcador. El Vilafortuny va seguir atacant i jugador local Rubén va aconseguir retallar distàncies amb l'1 a 2. Pocs minuts després però, Joni va ser expulsat per doble targeta groga i a més, l'àrbitre va xiular penal, que el Principio FC va transformar en l'1 a 3. Amb un jugador menys, el partit es va decantar en favor dels visitants, que van marcar un altre gol. Tot i això, el Vilafortuny va seguir atacant i fruit d'un penal, Reca va marcar el 2 a 4. Al final del partit, els visitants van fer el definitiu 2 a 5. Cal destacar l'actuació del jugador del Principio FC –Jose–, que va marcar tres gols, i que la temporada passada jugava al Vilafortuny.

Bàsquet

CB Cambrils 62 - Nàstic MF67

L'equip sènior del CB Cambrils no va poder repertir la victòria de la setmana anterior. En aquesta ocasió va caure derrotat a casa enfront el Nàstic MF, un rival directe per a l'equip cambrilenc. El partit va ser força dolent per part dels cambrilencs, ja que es van mostrar molt desencertats en els tirs. En canvi, els tarragonins van mostrar molta efectivitat, especialment des de la línia de triple.
En el darrer quart, ambdós equips van jugar amb molta intensitat, però l'encert en el tir exterior va fer definitiu i va fer decantar la balança en favor del Nàstic. Finalment, el resultatdefinitiu va ser de 62 a 67, tan sols cinc punts de diferència.

Miqui Castel és derribat per un jugador del Corbera en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

CH Cambrils 6 - CH Corbera 2

El Cambrils CH no afluixa, i la victòria d'aquest passat dissabte davant el CH Corbera, fa que pugui compartir el liderat amb el Juneda i el Sentmenat.
Tot i inaugurar el marcador, amb un gol de Xavi Caparròs (1-0), no va ser fins els minuts finals de la primera part quan el Cambrils se'n va poder anar en el marcador. Un gol del capità, Joan Roig al minut 16 (2-1), va trencar l'empat que minuts abans havia aconseguit el Corbera, i un altre de Miki Castel “Miki” a quatre minuts del final de la primera part, deixava el marcador en un còmode 3-1, resultat amb el què es va arribar al descans.
La represa de la segona part, va tenir els mateixos protagonistes. En aquesta ocasió era Miki qui augmentava la diferència en el marcador amb un nou gol (4-1), i Joan Roig, qui després que el Corbera escorcés diferències (4-2), ampliava novament el marcador amb el 5-2. Una falta directa transformada per Joan Roig a set minuts del final deixava un contundent 6-2 al marcador.
Els darrers minuts del partit van servir per recordar als homes de Salva Franch que el partit no s'acaba fins que l'àrbitre no xiula el final. En tan sols tres minuts el Corbera va marcar dos gols que no van fer perillar el partit, però si que impedeixen que el Cambrils no pugui ocupar la segona posició de la classificació general per una pitjor diferència de gols en relació al HC Sentmenat.
La propera jornada, el Cambrils es juga a casa davant el Palau de Plegamans, poder firmar el millor començament de temporada des de fa anys. La cita és dissabte dia 19 de desembre a les 18:00 hores al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

El CH Cambrils es va imposar al Canovelles en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 28 - CH Canovelles 17
 
Important victòria la que va aconseguir aquest dissabte l'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, que va superar amb contundència a un dels rivals directes per a la permanència. Amb aquest resultat se situa en cinquena posició.
El partit va començar amb nervis i algunes imprecisions per part d'ambdues bandes, així la igualtat es va mantenir els primers deu minuts (5-4), però poc a poc la defensa i els porters cambrilencs, especialment inspirats, van deixar els visitants clavats en el marcador i les diferències es van incrementar durant el primer període fins als vuit gols que reflectia el marcador al descans (16-8).
A la represa els visitants van sortir molt més concentrats i durant uns minuts van aconseguir acostar-se en el marcador, però en cap moment la diferència va baixar de cinc gols. Poc a poc, els cambrilencs van tornar al seu millor nivell i els gols van anar caient, mentre els atacs visitants eren frustrats una vegada i una altra per la defensa i el porter local. Al final onze gols de diferència i la convicció que jugant així, hi ha moltes possibilitats d’assegurar la permanència al final de la primera fase de competició.
La setmana vinent els cambrilencs es desplaçaran fins a terres gironines amb la intenció de seguir sumant i situar-se a un sol punt de la quarta posició que aquests ocupen.

Jugada corresponent al partit entre el Mediterrani i el Tortosa, disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala

CFS Mediterrani-G.Sirvent 9 - Tortosa CD 3

Aquest va ser el millor partit jugat fins ara pel Mediterrani a la lliga. Sembla ser que els nous fitxatges es van acomplant bé a l'equip, i comencen a arribar els bons resultats. Els jugadors Fran i Reche, que jugaven el seu segon partit i debutaven a casa, van fer un molt bon partit i al descans, el Mediterrani ja guanyava per 4 a 0. D'altra banda, també val destacar la bona actuació de David Romero, que va agafant la forma física després de dues lesions seguides.
Cal dir també, que actualment el Mediterrani ja dóna per tancada la plantilla amb 14 jugadors, cinc dels quals són  fitxatges d'aquesta temporada: Jonatan, Lillo, Fran, Reche i el porter José M. El proper partit tindrà lloc el proper dissabte 19 de desembre a Valls enfront el Futsal Valls. Actualment, la classificació està liderada per l'Angels Amposta CE, seguit del Playas Miami i Patxangueros d'Alforja, tots tres amb 19 punts. El Mediterrani és onzè amb 10 punts.


Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino 4 - Tarraco B 1

Amb aquesta nova victòria enfront el Tarraco, l'equip cambrilenc se situa en la segona posició de la seva lliga, a tan sols dos punts del primer classificat.


Categoria Tercera B

Club Tennis Taula Cambrils - Fonda Montserrat 4 - Gratallops 2


Per altra banda, l'equip Cambrils B del Club Tennis Taula Cambrils- Fonda Montserrat que competeix a Tercera, també va endur-se la victòria enfront el Gratallops. Amb aquesta victòria, l'equip cambrilenc se situa líderde la classificació, empatat a punts amb el Tarraco A.

Comenta aquest article