Societat

El Centre de Normalització Lingüística informa al seu web de les vora 200 referències de jocs i joguines en català

Per Redacció

Un total de 20 establiments de Reus, Cambrils i Falset s’han adherit a la campanya “Jocs en català” que impulsa el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura. L’objectiu és que la clientela conegui quins jocs i joguines hi ha al mercat en català i on els pot adquirir. Els establiments adherits són Abacus, Di-joc, Els Daus, Galatea Llibres, Joguines Guasch, Joguines Mar i Cel, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí, Los Pollitos, Magatzems Chacón i Tomàs Barberà a Reus; Joguines Elena, Rialles i Zacaries Jac (Eixample Platja i Port) a Cambrils, i El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia a Falset. També s’hi ha adherit una botiga virtual: www.productesdelaterra.cat.

A www.cpnl.cat/reus es poden consultar les adreces dels establiments adherits i la disponibilitat d’un joc determinat en una botiga. També hi ha l’enllaç al catàleg de jocs i joguines en català. Properament es distribuiran els catàlegs en paper, especialment als centres escolars.

El catàleg de jocs i joguines en català d’aquest Nadal conté aproximadament 200 referències. A més, inclou informació sobre l’edat dels destinataris i les marques comercials. Entre els diferents productes que hi ha al mercat en català destaquen els puzles i encaixos, els ordinadors de joguina, les joguines educatives i diversos jocs de taula. També hi ha una gran oferta de jocs multimèdia en català.


Comenta aquest article