Informació general

La regidoria de Polítiques Socials i Salut deixa de coordinar els actes de la Marató de TV3 a Cambrils

Per Raquel Samaniego



L'Aficam serà una de les entitats que organitzarà activitats al Parc del Pescador aquest diumenge 13
Des de feia anys, la regidoria de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils es feia càrrec d'organitzar, coordinar i impulsar diferents accions i activitats solidàries per recaptar fons que es destinaven a la Marató de TV3. Aquest departament era l'encarregat de coordinar les diferents entitats i associacions cambrilenques i organitzava, el mateix diumenge de la Marató, diversos actes al Parc del Pescador. Fins i tot, abans de començar els actes realitzava una roda de premsa per presentar tot el programa dedicat a la Marató. Enguany, però, el consistori s'ha desvinculat de les activitats que les diferents entitats vulguin portar a terme, informant-les que havien de ser elles, a títol individual, les que sol·licitessin fer activitats.

Actes per aquest cap de setmana en benefici de la Marató

Per aquest motiu, han estat tres les associacions que individualment han sol·licitat al departament de Festes el material que necessiten per emprendre algunes activitats en benefici de la Marató, com poden ser taules o cadires. En primer lloc, l'associació de veïns de la Llosa, que el passat cap de setmana van fer el tradicional 'mercadet benèfic', i el tornaran a fer aquest cap de setmana a la Confraria de Pescadors durant tot el dia. Per altra banda, també n'ha sol·licitat l'Escola Municipal de Música que actuarà properament a l'Ermita; i l'Associació d'Afectats per la Fibromiàlgia de Cambrils (Aficam) que han demanat material per fer activitats el diumenge al Parc del Pescador, on també hi haurà un estand de l'IES Ramon Berenguer IV.

D'altra banda, el diumenge de 10.30 a 13.30 hores, el Club Atletisme Cambrils organitza un Cros solidari per la riera d'Alforja. A les 12 del mateix dia, la Penya Blanc i Blava de Cambrils farà un vermut popular i solidari per la Marató a la plaça de l'Església de Sant Pere, en el tot aquell que hi participi donarà 3 euros. I per últim, a les 20 hores, la Cripta de l'Ermita acollirà un nou concert musical, en aquesta ocasió de la Coral Verge del Camí, que costarà cinc euros l'entrada.

Comenta aquest article