Els atletes cambrilencs assoleixen posicions capdavanteres en el XXIè Cros de Valls

Imatge d'arxiu de tres atletes juvenils del Club Atletisme Cambrils participant en el Cros de Vila-seca
Els voltants de la pista d'atletisme del barri del Fornàs de Valls va aplegar aquest passat diumenge 6 de desembre gairebé 300 atletes que van prendre part al XXI Cros de Valls.

Posicions destacades pels atletes cambrilencs

En un circuit de terra exigent, amb continuats desnivells, els atletes del Club Atletisme Cambrils van assolir posicions capdavanteres: Martí Sarrà va ser vuitè a la categoria juvenil masculí; Andreu Sarrà va ser novè a la categoria juvenil masculí; Ícar Berga va ser dotzè a la categoria juvenil masculí; Guillem Sarrà va ser dotzè a la categoria infantil masculí; Carolina Molina va aconseguir la 13a posició a la categoria infantil femení; Ainhoa Pérez va ser 13a a la categoria pre-benjamí femení; Àlex Fernández va ser 18è a la categoria benjamí masculí; Sergio Cervantes va aconseguir la 19a posició a la categoria benjamí masculí; Amaia Vallecillo va situar-se en la 23a posició a la categoria aleví femení; Noa Van Leeuwen va aconseguir la 27a posició a la categoria aleví femení; Alfons Martínez va ser 27è a la categoria aleví masculí; Anna Pentinat va ser 29 a la categoria benjamí femení i Rafel Pentinat va ser 31è a la categoria benjamí masculí.

A nivell local els més destacats van ser els germans Sarrà. En aquest cas el Martí va avantatjar a l'Andreu arribant tot just davant seu, entrant ambdós entre els deu primers classificats.

XXXIè Cros de Cambrils i XLIIIè Trofeu Salceda i Castells

La propera cita atlètica tindrà lloc aquest proper diumenge 13 de desembre amb la disputa del XXXIè Cros de Cambrils i XLIIIè Trofeu Salceda i Castells. L'escenari de les curses serà el circuit de gespa de la riera d'Alforja. La sortida i l'arribada estaran situades a l'alçada de l'entrada del Parc del Pescador. Aquesta es tracta d'una prova inclosa dins de la Lliga Catalana de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme.

Els atletes participants seran de totes les categories federades: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior, promesa, absolut i màster. Aquest acte aplegarà una inscripció d'uns 300 atletes repartits en 18 categories dins les vessants masculina i femenina.

Aquest serà un bon moment per a recolzar els atletes locals i col·laborar, com a espectador, a que assoleixin el màxim de posicions de pòdium possibles. A més, donant continuïtat a la iniciativa endegada fa cinc anys, s'ha tornat a programar la Cursa Popular solidària en motiu de la Marató de TV3. La cursa s'iniciarà a les 13 hores. Tothom hi podrà prendre part comprant el dorsal a la oficina del Patronat Municipal de Turisme a partir de les 11hores. Els beneficis seran íntegrament cedits a la causa humanitària que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.