Cultura

El grup de teatre Xerinola estrena amb èxit la seva darrera obra còmica "El meu veí és un barrut"

Per Berta Ruiz

Un moment de l'obra de teatre representada el passat dilluns al Palau Municipal d'Esports

El grup de Teatre Xerinola va estrenar a Cambrils aquest passat dilluns 7 de desembre la seva darrera obra que porta per títol "El meu veí és un barrut" de l'autor Francesc Lorenzo Gàcia. La representació va tenir lloc al Palau Municipal d'Esports i va ser tot un èxit de públic, ja que pràcticament es van omplir les 500 cadires que es van disposar a la pista del pavelló.

Aquesta comèdia va tenir com a fil conductor les aventures i desventures del veïnat d'un parell de pisos amb uns veïns ben diferents: un estudiant de teatre, un amic amb molta cara, una aspirant a cantant d'òpera o una tieta enamoradissa. Aquests personatges van ser representants per Marta Gutiérrez en el personatge de l'Adelaida; Laura Pallisé com a Mari; Albert Gómez en el paper d'Enric; Ricard Gallego com a Armand i Pere Martí en el paper de Joaquim. La direcció de l'obra va anar a càrrec de Josep M. Pallisé; Jaume Ferré i Macià Pasqual van encarregar-se del so i de la il·luminació i Nati Pallisé, Estrella Ros, Àngels Massagué, Àngel Gutiérrez i Jaume Ferré van fer-se càrrec de l'atrezzo.

Cal destacar que aquesta va ser l'estrena a Cambrils, tot i que dos dies abans, el dissabte dia 5 de desembre, el grup de Teatre Xerinola havia estrenat per primera vegada a la localitat dels Guiamets, al Priorat. Una localitat, on l'obra del grup cambrilenc va aconseguir un extraordinari èxit de convocatòria.

Comenta aquest article