Cultura

Un total de nou grups actuaran aquest vespre en la primera Mostra de Música Local

Per Redacció

Per avui a les 19 hores, les àrees de joventut dels ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils han organitzat el que serà la primera Mostra de Música Local amb grups dels tres municipis. La idea, sorgida arran de la col·laboració entre els tres municipis en el programa 'Carretera i Manta', és promocionar la creació musical dels joves que s'estan obrint camí amb els seus propis grups en el món de la música. A més, aquesta nova iniciativa pretén repetir-se any rere any. Aquest primer cop acull el festival el municipi de Cambrils, però de cara a l'any vinent es crearà un circuit itinerant per a que l'esdeveniment vagi passant per la resta de municipis organitzadors.

Nou grups participants
 
Els grups que formaran part del festival seran un total de nou, els quals, durant aproximadament quaranta minuts, podran exhibir els seus principals temes. Obriran el concert Toquem Fusta, que acaben de publicar el seu primer videoclip, els seguiran els salouencs Fly Fish, el duet femení Época Inversa, el rock de Candymen, els vila-secans The Eyeballs, Sïrens, N'Clave, que posaran un punt de rap i hip hop a la nit, el pop d'Ego i tancaran el concert els cambrilencs Cuerda Floja.

L'organització, després de reunir-se amb tots els representants dels grups per fer el sorteig de l'ordre d'actuació, es mostra il·lusionada amb el projecte per poder donar, així, la possibilitat a nous joves talents per a que puguin tenir l'ocasió de tocar davant del seu públic. Les portes del Palau d'Esports de Cambrils s'obriran a les 18.30 hores i l'entrada al recinte serà gratuïta.

Comenta aquest article