Informació general

El 9 de desembre s'obrirà el període de preinscripcions per obtenir plaça a la segona llar d'infants municipal La Galereta

Per Redacció



Aspecte actual de les obres de la segona llar d'infants municipal, al carrer de Colom
L'Ajuntament de Cambrils obrirà la propera setmana un període extraordinari de preinscripció per obtenir plaça a la nova llar d'infants municipal anomenada "La Galereta" –situada al carrer de Colom– per aquest curs 2009-2010.
 
Aquesta nova llar d'infants municipal tindrà capacitat per a 94 nens d'entre els 0 i els 3 anys. Les noves instal·lacions, que s'estan construint actualment, comptaran amb quatre aules, una sala de diferents usos, una cuina, una cambra per guardar els cotxets, una bugaderia, un magatzem, diferents espais administratius i tres patis diferenciats: un pati independent per a nadons d'entre 0 i 1 any, un pati descobert i un altre pati amb porxo. Quan es posi en marxa aquesta segona llar d'infants municipal, Cambrils disposarà de 176 places públiques per a infants.

El període de sol·licituds s'iniciarà el dia 9 i s'allargarà fins el dia 23 de desembre. Per tal de realitzar la preinscripció caldrà adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada al carrer de Colom número 22, en horari de 8.30 a 14.30 hores. Per obtenir més informació també es pot trucar al telèfon 977 30 74 01.

Comenta aquest article