Societat

Més de 250 joves participen en una edició especial del programa ViudNit amb tornejos esportius, jocs de rol i música

Per Redacció

 
 
 En les dues imatges, els joves participants en el ViudNit d'aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
Aquest passat dissabte 28 de novembre, el Palau Municipal d'Esports va acollir una edició especial del programa ViudNit, organitzat per les àrees de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Cambrils, que va aplegar la presència de més de 250 joves. Durant la nit de dissabte, les instal·lacions del pavelló van acollir tot un seguit d'activitats gratuïtes dirigides als més joves com tornejos de videojocs com el ProEvolution 2010 de la Play Station, l'Smash Bros Bawl i d'altres com el Guitar Hero, el Tekken o el Sing Star.

Música, esport, jocs de rol

D'altra banda, en aquesta ocasió el ViudNit també va oferir la possibilitat a tots els participants de banyar-se a la piscina i poder nedar una estona, ja que aquesta instal·lació va romandre oberta durant tota l'activitat. A més, també es va poder fer ús de les instal·lacions del rocòdrom, on un monitor especialitzat va ensenyar la tècnica per iniciar-se al món de l'escalada. Una altra de les activitats que també es van poder practicar en aquesta edició va ser el hoquei, un esport molt arrelat a Cambrils. En aquesta activitat es va repartir material d'hoquei entre els participants que van poder practicar una mica aquest esport. A més, des de l'Associació de Jocs Rol La Torre de l'Alquimista també van oferir la possibilitat de jugar i conèixer les peculiaritats dels jocs de cartes i de jocs de rol.

A l'edició especial d'aquest dissabte, tampoc hi va faltar la música. A través de la megafonia del Palau Municipal d'Esports es va punxar música durant tota la nit de diferents grups de música cambrilencs. Tampoc hi van faltar les activitats més clàssiques com partits de futbol, de bàsquet, volei, tennis taula, futbolí, skate o bmx.

Visita de joves de Mont-roig
 
En les darreres edicions del ViudNit s'ha comptat amb la visita de joves d'arreu de la demarcació de Tarragona com Torredembarra, Altafulla o Creixell. En aquesta ocasió es va comptar amb la presència de joves del municipi veí de Mont-roig, gràcies al treball de col·laboració entre els tècnics de joventut d'ambdós ajuntaments. Aquests van poder participar en totes les activitats organitzades al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Jocs de Rol al Centre Cívic de Vilafortuny

D'altra banda, durant la mateixa jornada de dissabte al Centre Cívic de Vilafortuny, també va tenir lloc una trobada de Jocs de Rol, organitzada per l'Associació de Jocs de Rol La Torre de l'Alquimista.
Des de les deu del matí, un centenar d'aficionats a aquests jocs van poder disputar diferents tornejos de Warhammer, partides individuals de Magic, partides de Dungeons&Dragons, partides de Vampiro i d'Aquelarre, partida del joc de rol de Warhammer, Munchkin, Freak-trivial, concurs de pintura, Freak-cinema i Justa de soft-combat.

Comenta aquest article