L'equip S-14 femení del Club Atletisme Cambrils aconsegueix la victòria en la VII Trobada de Tardor de Clubs

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de l'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez en una prova dels 60 metres tanques
Aquest passat dissabte 28 de novembre es va disputar a Camp Clar la primera competició de la temporada: la VII Trobada de Tardor de Clubs de categories S-14 i S-18, tant en l'apartat masculí com en l'apartat femení. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, guanyant a la categoria S-14 Femení. Els equips S-14 Masculí i S-18 Femení van quedar en 2a. posició i el S-18 Masculí va quedar en 3a. posició.

L'estadística de l'equip guanyador (S-14 femení) va ser la següent: Parris Simms va ser quarta a la prova de 60 metres llisos; Laura Pujol va ser tercera a la prova de 60 metres tanques; Alba Mena va ser segona al salt d'alçada; Carolina Molina va ser primera a la prova del salt de llargada; Elisabeth Bersabé va ser quarta al llançament de pes; Parris Simms, Carolina Molina, Alba Mena i Elisabeth Bersabé van aconseguir la primera posició en la prova de relleu de 4x80 metres.

Per altra banda, després d'una temporada passada marcada per malalties i les lesions, Sílvia Gutiérrez va tornar a retrobar l'alt nivell de la forma que darrerament l'havia caracteritzat, batent el rècord de Cambrils juvenil a la prova de 60 metres tanques. Els 9”64 milloraven els 10”14 que tenia la Judith Codorniu i, a més, possibiliten la seva participació al Campionat d'Espanya Juvenil de pista coberta que es disputarà al març a Oviedo. Tanmateix, es produïen 18 mínimes per a participar als Campionats de Catalunya de diferents categories i 46 millores de marques personals entre la trentena d'atletes que s'hi van desplaçar.