Societat

46 persones nascudes l'any 1959 celebren la festa dels 50 anys

Per Redacció

Foto de grup dels que ahir van celebrar els 50 anys de manera conjunta

46 persones nascudes l'any 1959 van celebrar ahir, de manera conjunta, els seus 50 anys. La festa va ser llarga i es va iniciar poc abans de les 11 del matí amb la recepció a l'Ajuntament. L'alcalde, Robert Benaiges, va fer un repàs als principals esdeveniments de l'any 1959 així com dels personatges famosos que van néixer aquell any, una exposició que va anar acompanyada, fins i tot, d'un acompanyament musical. L'alcalde va lliurar un exemplar del llibre Cambrils festiu, amb el recull de les fotografies de les festes locals, a cadascuna de les persones que celebrava els 50 anys.
Després de la recepció, el trenet va dur als que celebraven els 50 anys a fer un intens tomb pel poble, amb parada a l'Ermita per a fer la fotografia de família de la jornada.

Un cop completat el tomb, els que celebraven els 50 anys juntament amb els seus acompanyants, 76 persones en total, van celebrar el dinar de germanor en el que no hi va faltar el sorteig de regals entre els assistents. La jornada es va cloure amb ball i amb el desig i la intenció de continuar fent algun tipus de celebració conjunta de cara a l'any vinent.

Comenta aquest article