Societat

Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego aconsegueixen de nou una estrella Michelin

Per Redacció

 
 
 A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, en unes imatges de desembre de 2005
Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego tornen a revalidar la seva estrella Michelin en l'edició 2010 de la Guia Michelin, després que la prestigiosa guia donés a conèixer ahir els restaurants que han aconseguit les preuades estrelles. A Catalunya hi ha un total de 45 restaurants amb estrella Michelin.

Tres restaurants a la demarcació de Tarragona

El restaurant Can Bosch, de Joan Bosch, manté aquesta estrella després de 25 anys aconseguint aquest reconeixement, mentre que el restaurant Rincón de Diego, de Diego Campos, aconsegueix aquesta nova distinció per cinquena vegada consecutiva. Ambdós restaurants cambrilencs han estat, al llarg d'aquests darrers anys, els dos únics establiments de la demarcació de Tarragona amb una estrella Michelin, tot i que enguany, també s'hi ha sumat el restaurant El Torreó de l'Indià, situat a la localitat de Xerta.

Quatre restaurants amb tres estrelles

Pel que fa a Catalunya, la guia Michelin ha guardonat amb tres estrelles, un total de quatre restaurants: El Bulli a Roses, El Celler de Can Roca a Girona, Sant Pau de Sant Pol de Mar i Can Fabes de Sant Celoni. Els restaurants que han rebut dues estrelles Michelin són Les Cols d'Olot, l'Àbac de Barcelona i el restaurant Lasarte de Barcelona. A la resta de Catalunya, un total de 38 restaurants han aconseguit una estrella Michelin. La majoria d'aquests establiments es troben situats a les comarques gironines i barcelonines, mentre que a la demarcació de Lleida, els restaurants amb estrella Michelin estan situats a la Seu d'Urgell i a Sort.

Comenta aquest article