Cultura

Ple absolut per escoltar al Cor Femení Scherzo a la Cripta de l’Ermita

Per Josep Maria Ferrando

Un moment de l'actuació del Cor de Cambra Femení Scherzo, ahir al vespre a la Cripta de l'Ermita

Ahir a la nit la Cripta de l'Ermita es va tornar a omplir per gaudir de l'actuació del Cor de Cambra Femení Scherzo dintre del cicle Concerts de Tardor.

Gira d'aniversari

El Cor Scherzo va ser fundat a Vila-seca ara fa vint anys. Aquest conjunt vocal femení està format per moltes cantants de la mateixa ciutat que es dediquen majoritàriament a la docència musical. El seu currículum professional com a conjunt coral és molt extens i inclou diversos premis nacionals i internacionals, amb multitud de col·laboracions amb directors de prestigi. Actualment fan una gira d'aniversari sota la direcció del pianista britànic Alan Branch, especialista en música de cambra i cant coral, que també compta amb una dilatada carrera professional que l'ha portat amb els anys a ser present a molts escenaris de tot Europa. El cor compta també amb la col·laboració del percussionista Luís Chacón i del contrabaix Pepe Sáez.

Jazz i musicals

El concert que van oferir ahir el cor Scherzo va rebre l'aplaudiment unànime dels assistents. La primera part de l'actuació la van dedicar al jazz, començant amb l'obra A Little Jazz Mass, una missa de jazz de Bob Chilton, i d'altres peces conegudes de jazz. La segona part la van protagonitzar les pel·lícules i els musicals amb peces de West Side StoryPhantom of the Opera, entre d'altres per acabar amb una cançó de Mamma Mia.

Comenta aquest article