L'atleta cambrilenc Andreu Sarrà queda tercer en la categoria juvenil masculina del XXVII Cros de Vila-seca

Un moment del cros disputat a Vila-seca. A la imatge, amb l'equipament blau, els atletes cambrilencs; d'esquerra a dreta: l'Ícar Berga, el Martí Sarrà i l'Andreu Sarrà

El Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-Seca va ser l'escenari el passat diumenge 15 de novembre del XXVII Cros de Vila-Seca. Aquesta competició representa l'inici de la temporada de cros 2009-2010 per als atletes del Club Atletisme Cambrils.

En un circuit de terra ben habilitat, els atletes locals més destacats van assolir les següents posicions: Andreu Sarrà va ser tercer en la categoria juvenil masculina, Martí Sarrà va ser cinquè en la categoria juvenil masculina, Ícar Berga va ser sisè en la categoria juvenil masculina, Guillem Sarrà va ser desè en la categoria aleví masculina i Ariadna Esponey va ser divuitena en la categoria aleví femenina.

Així doncs, a nivell local l'atleta més destacat va ser Andreu Sarrà que va pujar al podi per primer vegada en la seva trajectòria atlètica, demostrant que té molt a dir en el futur. A més, tant ell com el seu germà Martí, que va assolir la cinquena posició, estan integrats en el Pla de Tecnificació de Catalunya de Curses de Muntanya.