Societat

Carles Martí, nou president de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle

Per Lluís Rovira i Barenys



Carles Martí és el nou president de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle
Carles Martí, fins ara vicepresident de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, ha estat nomenat com a nou president de l'entitat en substitució de Josep M. Crusells, que n'ha estat el president els darrers 10 anys. En la darrera edició de l'Homenatge a la Vellesa, el passat mes de juny, Crusells ja va anunciar públicament la seva imminent renúncia al càrrec, que es va fer efectiva aquest passat diumenge 15 de novembre en l'assemblea ordinària que va celebrar l'AAA la Salle. Així doncs, els canvis han estat mínims i Carles Martí, que n'era el vicepresident des de l'any 2000, ha passat a ser el nou president de l'entitat. La resta de càrrecs de la junta són Pere Mas com a vicepresident; Francesc Pujals com a secretari i Salvador Olivé, com a tresorer. Completen la junta, com a vocals; Josep M. Vidiella, Antonio Muñoz, Jordina Font, Miquel Pijoan, Sergi Sugrañes, Pedro Moreno, Jordi Rubio, Ricard Gallego, Francesc Matas, Juanjo Bages, Josep M. Crusells, Jaume Ferré, Josep M. Pallisé, Roger Dalmau i Joan Anton Plana.

Carrossa per Carnaval

El canvi a la presidència de l'entitat es deu a un relleu demanat per Josep M Crusells després de 10 anys al capdavant de l'entitat. Carles Martí ho explica com un relleu purament tècnic que continuarà amb la intensa tasca que actualment porta a terme l'AAA la Salle. A més, Crusells continuarà a la junta de l'entitat com a vocal.
 En aquests moments l'entitat està ultimant els detalls de la propera festa de Reis, així com de la campanya del Pot i del concurs de Pessebres. Cal recordar que, a part d'aquestes activitats, l'AAA la Salle organitza l'Homenatge a la Vellesa i col·labora activament en la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.
I, a banda d'aquestes activitats, l'entitat s'ha proposat, ara, participar activament a la propera edició del Carnaval. És per això que ha convocat els socis de l'entitat a una reunió el proper dissabte 21 de novembre a les instal·lacions de la Salle, per a determinar el motiu de la carrossa a fer.

Prop de 300 socis

L'entitat compta amb prop de 300 socis que paguen una quota anual de 18 euros. Qualsevol persona que es vulgui fer soci de l'entitat es pot donar d'alta al correu següent organitzacio@aaasallecam.org . L'assemblea d'aquest passat diumenge, a part de donar compte del relleu a la presidència i de les darrers activitats realitzades, va servir per a explicar als socis el mètode de treball que des de fa uns tres anys està portant a terme l'entitat. Segons explicava Carles Martí, l'AAA la Salle funciona per àrees de treball. Així doncs hi ha la de secretaria, la de tresoreria, la de personal de col·laboració, la d'infraestructures i la de relacions institucionals. Cadascuna d'aquestes àrees té una persona responsable i en les reunions de junta que es fan els divendres a la nit, es va fent el seguiment de cadascuna de les àrees.

Comenta aquest article