Societat

Les associacions de dones de Cambrils rebran equipaments informàtics

Per Redacció

Les associacions de dones de Cambrils rebran equipaments informàtics per tal de fomentar que aquestes entitats facin ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquesta acció està emmarcada en el Pla municipal per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes 2008-2011 de l’Ajuntament de Cambrils.
 
L’Ajuntament de Cambrils, des del departament de Polítiques d’Igualtat, va posar-se en contacte amb les diferents entitats de dones cambrilenques, a fi d’assessorar-les i oferir-les el suport tècnic que les permetés acollir-se a la convocatòria del Programa Ende 2009,  impulsat conjuntament per l' Institut Català de les Dones i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.  Ende, es basa en la concessió de subvencions, a entitats de dones, consistent en el lliurament d'equipament informàtic: un ordinador portàtil, una impressora en color i un programari.
 
Quatre associacions de dones

En la resolució de la convocatòria 2009 han estat beneficiàries d’aquesta subvenció les quatre associacions de dones existents a Cambrils:  col·lectiu de Dones Vilafortuny,  associació socio-cultural Tarbia,  associació de dones Amunt i Associació cultural de dones l' Alba.
La dotació informàtica i l’accés amb plenes garanties als TIC permetrà  a les diferents associacions millorar la seva  competitivitat, tant de l'associació  com de les dones que la componen, en la seva pràctica de gestió quotidiana. Les permetrà, a més, millorar el coneixement i la utilització eficient dels mitjans informàtics i aplicar-les a l’ increment de l'activitat de la seva entitat. 


Comenta aquest article