Societat

Adolfina Barrera rep el reconeixement oficial de les institucions pels seus 100 anys

Per Lluís Rovira i Barenys

Adolfina Barrera fent un brindis, ahir, amb Jordi Tous i Robert Benaiges

Adolfina Barrera va rebre, ahir, la felicitació institucional de l'Ajuntament de Cambrils i del departament d'Acció Social i Ciutadania en motiu de la celebració del seu centenari. Adolfina Barrera va néixer el 9 de novembre de 1909 a Zamora i és la gran de cinc germans. Amb 20 anys es va traslladar a Barcelona i des de fa 15 anys, viu a Cambrils amb la seva filla, a l'apartament en el que des de feia 35 anys que estiuejaven a la nostra localitat.
El director dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, va lliurar a l'homenatjada la medalla centenària del departament i li va llegir una carta de la consellera. Per la seva part, l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, li va lliurar una reproducció en plom dels gegants cambrilencs Pere i Camí.

Bon estat de salut

Adolfina Barrera feia gala, ahir, del seu bon estat de salut i explicava que al llarg de la seva vida havia viscut en ciutats diferents " i he estat bé amb tothom i no m'he barallat mai amb ningú". Adolfina ha estat molt il·lusionada en la celebració del seu aniversari i, tal com explicava la seva filla, ahir ja era el tercer dia de celebració després les festes amb familiars i amics.
L'homenatjada, a més, gaudeix d'un excel·lent estat de forma. Segons explicava la seva filla, "cada dia sortim a passejar. Es manté força activa". La seva propera fita, segons va dir, és celebrar els 110 anys.

Comenta aquest article