Esports

La Penya Blanc i Blava de Cambrils renova la seva junta directiva en el segon aniversari de la seva creació

Per Redacció



El president de la Penya, Adolfo Llaveria; i els directius Jaume Martínez i Lluís Domínguez
El Centre Cívic les Basses va ser escenari, el passat divendres dia 6 a les 20.30 hores, de l'assemblea anual de la penya blanc i blava, on es va fer repàs als apartats econòmics i d'activitats de la temporada 2008/2009, i on es van aprovar també les diferents activitats que es faran en aquesta temporada. Després de dos anys de la creació d'aquesta entitat, el divendres es van fer canvis en la junta directiva. Adolfo Llaveria és el president; Oriol Gené, vicepresident; Pep Pellicer, secretari; Josep M. Garriga, tresorer; i Yasmina Llaveria, Josep Mas, Joan Carles Llobet, Joan Carles Llaveria, Josep Margalef i Miquel Espinosa, vocals.
 
Sopar de segon aniversari

A les 21.30 hores es va fer el sopar de celebració del segon aniversari de la Penya, al que hi van assistir uns 40 socis. També va ser present al sopar el directiu de l'àrea social del R.C.D. Espanyol —Jaume Martinez—, i per part de la federacio de penyes, el directiu Lluis Dominguez. Després dels parlaments, la Penya va sortejar una samarreta oficial de l'equip, una maqueta del nou estadi, dos impermeables i diferents productes enviats per el club.
 
La propera activitat de la Penya serà el dia 13 de desembre, a les 12 del migdia, a la plaça de l'Església de Sant Pere, on es farà un vermut popular en benefici de la Marató de TV3.

Comenta aquest article