Cultura

El cantautor Joaquín Carbonell enceta l'Antena del Coneixement de la URV 2009-2010 amb un recital

Per Berta Ruiz

El cantautor, poeta, narrador i periodista Joaquín Carbonell va encetar les activitats d'aquest curs

El cantautor Joaquín Carbonell va ser l'encarregat d'encetar el programa d'activitats de l'Antena del Coneixement de la URV per al curs 2009-2010. El cantautor, poeta, narrador i periodista de Terol va oferir un recital a tots els assistents presents en l'acte d'inauguració del nou curs, i ho va fer en substitució del cantautor José Antonio Labordeta, que no va poder assistir per problemes de salut.

Consolidació de l'Antena de la URV a Cambrils

Aquest acte va tenir lloc el passat divendres al vespre al Centre Cultural i també va comptar amb la presència del regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils –Salvador Matas–, el vicerector de Relacions Externes de la URV –Santiago Castellà– i el director de l'Antena del Coneixement de la URV, Ramón García Mateos.

Durant la seva intervenció, Salvador Matas va destacar l'aposta constant de Cambrils pel coneixement, per l'educació i pel món universitari amb una aposta com l'Antena del Coneixement de la URV, cada vegada més consolidada, amb més activitats i amb una major qualitat. Per la seva part, Santiago Castellà també va comentar que "per a la Universitat Rovira i Virgili és una satisfacció el bon funcionament que l'Antena del Coneixement té a Cambrils. La universitat té una missió territorial i Cambrils ja és un territori universitari. Aquesta va ser una de les primeres antenes que es van instaurar en el territori i que ben aviat va donar els seus fruits". Castellà també va voler destacar el gran ventall d'activitats que ofereix l'Antena cambrilenca, des de xerrades als instituts, activitats obertes al públic en general o l'Aula de la Poesia, que fan de Cambrils "la capital poètica del Camp de Tarragona".

Finalment, Ramón García Mateos va fer un ràpid repàs de totes les activitats programades per aquest nou curs i va remarcar les noves col·laboracions establertes enguany amb d'altres regidories de l'Ajuntament, com l'àrea de Cultura –amb la Setmana de la Ciència– o l'àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –amb activitats relacionades amb el Projecte Educatiu de Ciutat– en diferents projectes educatius, culturals i de formació. També va recordar que enguany, l'Antena també enceta un cicle de col·laboració amb el Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal.

Comenta aquest article