Societat

El ninot "Glups" és la nova mascota de "El Club de la Tele" de la Televisió de Cambrils

Per Berta Ruiz

Públic assistent a l'acte d'entrega de premis, el passat divendres a la sala de plens de l'Ajuntament

"El Club de la Tele" de Ràdio i Televisió de Cambrils ja té mascota. Aquesta és un ninot anomenat "Glups" i la seva autora és Lidia Kruta, alumna del CEIP Joan Ardèvol.

El passat divendres a la tarda, a la sala de plens del consistori cambrilenc, es va fer l'acte d'entrega de premis a la trentena de finalistes que han participat en el concurs de dibuix per triar la mascota d'aquest nou club televisiu. Al concurs de dibuix hi van participar més de 1.500 alumnes d'Educació Primària i Secundària de les diferents escoles cambrilenques. El jurat d'aquest concurs va estar format per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Cultura –Joan Recasens–, el director de RTV Cambrils –Josep M. Pagès–, l'artista local –Nuri Mariné– i la contacontes Montse Parra, que també va ser l'encarregada d'amenitzar l'acte d'entrega de premis. La guanyadora del concurs, Lidia Kruta, es va endur un ordinador portàtil, mentre que la resta de finalistes van ser obsequiats amb una simbòlica banda i diferents obsequis.

"El Club de la Tele"

"El Club de la Tele" és un club infantil i juvenil per a nens i nenes d'entre 3 i 16 anys, impulsat per la Televisió de Cambrils. Aquest club té l'objectiu de fomentar la participació entre els més joves a través de diferents activitats lúdiques. A més, els petits també es podran fer socis del club i disposaran d'un carnet, amb una sèrie d'avantatges de caràcter promocional. Està previst que aquest club televisiu es posi en marxa de cara al proper mes de gener.

Comenta aquest article