Esports

El Cambrils C.H. s’emporta el derbi comarcal davant el C.N. Reus Ploms amb un contundent resultat de 5 a 2

Per Redacció

El jugador del Cambrils CH, Joan Roig, controla una bola davant d'un jugador del Reus Ploms en el partit disputat ahir a la nit al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils CH 5 - Reus Ploms 2


Tot i avançar-se els reusencs en el marcador, el Cambrils amb un partit molt seriós en defensa i efectiu en atac, es van emportar el partit amb més comoditat de l’esperada a priori. El C.N. Reus Ploms es va avançar en el marcador amb un fort tir creuat des de mitja pista, que el porter cambrilenc no va poder fer res per aturar-lo, i evitar que pugés el 0-1 (6’24”).
La reacció dels locals es va fer esperar, però després de gaudir de diverses ocasions, Joan Roig, sortint del darrera de la porteria, va batre al porter visitant pel pal curt, empatant el partit 1-1 (15’13”). Aquest
gol va ser el presagi d’una nit, que tindria com a protagonista al capità cambrilenc, perquè cinc minuts més tard, Joan Roig va fer el 2-1 (20’) amb una jugada semblant a la del primer gol, però amb un tir de baix a dalt pel pal llarg del porter. La primera part encara havia de donar més gols. En cinc minuts el Cambrils C.H. va donar un cop d’efecte, que segurament va marcar el resultat final del partit.
Novament Joan Roig, després de tallar una bola al mig de la pista, es va plantar sol davant al porter reusenc, que no va poder fer res perquè pugés el 3-1 (22’30”). I no n’hi havia prou, que a 52” del descans, un contraatac entre Joan Roig i Carles Veciana, va acabar amb el 4-1 (24’8”) amb gol de Carles Veciana. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, s’esperava una reacció dels visitants, però era la nit del Cambrils i del seu capità. Una anticipació de Joan Roig en una passada entre contraris, va fer que es plantés sol davant de porteria, i que amb un amago de tir marqués el 5-1 (6’48”). La seriositat en defensa del Cambrils només va ser qüestionada al minut 16 quan el Reus Ploms amb un jugador menys a pista va marcar el 5-2. El marcador ja no es va moure, i el resultat final de 5-2 va ser un bon missatge per l’afició que va acompanyar al Cambrils la nit d’ahir al Palau, i que veu que el seu equip es situa líder provisional, fins el cap de setmana, de la classificació general amb 18 punts.
El proper divendres, dia 13 de novembre, el Cambrils visita la pista del C.P. Congrés, un rival sempre difícil quan juga a casa.
Detall del partit disputat ahir a la nit entre el Cambrils CH i el Reus Ploms

Comenta aquest article