Societat

Un centenar de joves de Cambrils, Salou i Vila-seca participen en la sortida al Saló del Manga

Per Redacció

Grup de joves cambrilencs que van participar en la sortida al Saló Manga

Més d'un centenar de joves, concretament 102 nois i noies, de Cambrils, Salou i Vila-seca van participar el passat dissabte 31 d'octubre en la sortida al Saló Manga, organitzada pel programa juvenil conjunt Carretera i Manta. De Cambrils hi van participar un total de 55 joves.

Durant tota la jornada del dissabte, els joves van poder descobrir les principals novetats del món anime i van poder comprar diferents objectes relacionats amb el món de manga com figures dels personatges, pòsters, DVD o còmics dels personatges de les sèries d'aquest gènere de tots els temps, com és el cas de Bola de Drac.

D'altres activitats que els joves van poder trobar al Saló del Manga van ser els okatus –nom que reben els aficionats d'aquest gènere a la cultura manga i japonesa–, tallers de j-fashion –que consisteix en la moda japonesa de vestir les diferents tribus urbanes–, tallers de videojocs, activitats per aprendre a dibuixar els personatges manga dels còmics i també van poder degustar els plats típics japonesos com el ramen, van poder aprendre algunes paraules en japonès i d'altres jocs tradicionals d'aquest país.

Comenta aquest article