Societat

Arriba la tercera edició dels Dies Manga carregada d'activitats i tallers pels amants d'aquest estil

Per Raquel Samaniego



El regidor de Joventut —Jordi Savall— i el dinamitzador de l'àrea —Jonathan Tarafa—, durant la roda de premsa de presentació de les jornades
Per tercer any consecutiu, l'Àrea de Joventut dedica el mes de novembre al món manga. Durant cinc caps de setmana, començant aquest dissabte i acabant el dia 28 de novembre, tots els amants d'aquest dibuix japonès tenen activitats per conèixe'l una mica més a fons. Demà s'inicien amb la sortida al Saló del Còmic, a la Farga de l'Hospitalet; el 7 de novembre, el taller de colors ensenyarà als assistents que tinguin una consola Nintendo DS com dibuixar aquest estil. Qui no en tingui, pot també apuntar-se perquè s'ensenyarà a dibuixar sobre paper.

El regidor de Joventut —Jordi Savall— va indicar que aquest taller es farà al Centre Cultural a les 12 del matí. La inscripció és gratuïta però les places són limitades a 12. El dia 13 de novembre es celebrarà la primera sessió de cinema manga, que substitueix la marató que es feien en passades edicions. En aquesta ocasió la pel·lícula 'Cowboy bebop, the movie Tokyo Godfathers' es passarà al cinema Rambla a les 18 hores.

El dia 21 de novembre hi ha un nou taller, en aquesta ocasió amb capacitat per a una vintena de fanàtics, sobre videojocs i el país del sol naixent. També serà al Centre Cultural a partir de les 12 del migdia. La segona pel·lícula 'Sakura wars, the movie X, la película (Rintaro - The Clamp)', es projectarà el dia 27 de novembre, a les 6 de la tarda, al Cinema Rambla.

Viudnit especial

L'última jornada dels Dies Manga la dedicaran a una nova sessió del Viudnit, especial en aquesta ocasió, ja que comptarà amb la presència de representants d'altres poblacions del Baix Camp que comprovaran, de primera mà, quina és l'experiència dels joves cambrilencs en aquest tipus d'activitats. Aquest dia obriran la piscina, ficaran estands de venda de còmic manga, i faran torneig de Pro Evolution 10, Trekken, Singstar i Guitar Hero.

Comenta aquest article