Esports

La jove patinadora Sheila Hurtado obté el diploma en la segona prova de debutants

Per Redacció



La patinadora cambrilenca Sheila Hurtado sostenint el seu certificat per poder participar en les competicions de categories de Patinatge Artístic
El passat dissabte, 17 d’octubre, 36 patinadores de la província de Tarragona van participar a la tercera convocatòria de la segona prova de debutants, que es va celebrar al Reus Deportiu. Van ser dues patinadores del Club Patí Cambrils les hi van participar.

La jove patinadora cambrilenca Sheila Hurtado va ser una d'elles, que va superar aquesta prova satisfactòriament i, per tant, va obtenir el diploma d’aquesta segona prova de debutants. Aquestes proves de nivell són les que permeten als patinadors superar la última prova i obtenir el certificat per poder participar en les competicions de categories de Patinatge Artístic.  

Així mateix, el Club Patí Cambrils organitzarà el Campionat de la Tardor 2009 de Patinatge Artístic el proper 7 i 8 de novembre al pavelló municipal d’Esports de Cambrils, en el que hi participaran diversos patinadors i patinadores de totes les categories de la demarcació.

Comenta aquest article