Esports

Jornada nefasta pels equips de futbol cambrilencs amb tres derrotes i només un empat del Marina

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Morell 2 - FC Cambrils 1

Derbi territorial disputat amb força intensitat entre dos rivals que van anar decidits a emportar-se el partit. En aquest cas va ser el Morell qui es va emportar els tres punts en joc. El primer gol el va fer al minut 25 i el segon, al minut 70. Amb el 2 a 0 en contra el FC Cambrils va reduir distàncies ja en el temps de descompte, amb un gol de Toni.
El FC Cambrils disputarà el seu proper partit a casa davant el Mollerussa.

Els davanters de la UCF Cambrils- Oleastrum davant el porter del Remolins Bítem, en les darrers compassos dels partit disputat ahir al matí al nou estadi municipal

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 1 - Remolins Bítem 5

La UCF Cambrils-Oleastrum va rebre, ahir, la segona golejada consecutiva després del 7 a 1 de la setmana passada. Ahir va ser a casa en què el Remolins Bítem li va engaltar 5 gols. El partit va ser molt estrany ja que l'àrbitre va arribar a assenyalar 5 penals, un d'ells per repetició després que el porter de la UCF cambrils- Oleastrum hagués aturat el llançament. La qüestió és que al minut 53 de partit el Remolins Bítem anava guanyant per 0 a 3 amb els tres gols aconseguits de penal. La UCF Cambrils-Oleastrum, per la seva part, va tenir un penal a favor i no el va saber aprofitar. L'únic gol, el que suposava l'1 a 3, el va fer Pau. En una recta final del partit en què l'equip local ja estava força tocat, el Remolins va marcar els seus darrers dos gols.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum jugarà al camp del Reddis.

Tercera Territorial

Marina 4 - Salou B 4

El Marina compta els seus partits amb empats. Tercer partit de la temporada i tercer empat que aconsegueix l'equip cambrilenc, en aquesta ocasió a casa contra el Salou B. Gairebé a l'inici del partit, en el minut 6, el Marina s'avançava en el marcador amb un gol de David Subirà i pocs minuts després, en el 20, els cambrilencs feien el segon obra de Rafa. Després del bon inici de partit, el Marina va relaxar-se i d'aquí va venir el gol del Salou tant sols cinc minuts després. Tot i això, en el minut 38, va ser de nou David Subirà qui feia pujar un altre gol pel Marina. A falta de pocs minuts per a la fi del primer temps, el Marina va baixar molt en la intensitat del seu joc, i això va ser aprofitat pel Salou que, en tant sols quatre minuts van marcar dos gols i van posar l'empat a 3. En la represa, el Marina es va tornar a posar dins del partit i a la mitja hora del segon temps, Rafa posava el 4 a 3. Només 6 minuts després, el Salou posava el definitiu 4 a 4.
Cal destacar que per aquest partit el Marina va tenir nombroses baixes, tres jugadors per lesió i dos més que no van poder assistir al partit. El proper encontre del Marina serà el proper dissabte al camp de l'Almoster.

Montbrió 2 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va ensopegar en la seva visita al camp del Montbrió, en un partit que des de principi a fi va estar molt ajustat. Els locals van marcar dos gols, mentre que el gol de l'equip cambrilenc va ser obra d'Alberto. En el minut 20 de la segona part, el Vilafortuny va patir l'expulsió d'un jugador, fet que van saber aprofitar els locals per endur-se la victòria, ja que l'empat hagués estat el resultat més just.

Detall del partit disputat entre el CB Cambrils i el CB Corbera, el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 56 - CB Corbera 63

El Corbera va manar en el marcador durant gairebé tot el partit davant un Cambrils que hi va posar molta voluntat i ganes i que en a l'inici del tercer quart va arribar a igualar el marcador. Just en aquest moment va ser quan l'efectivitat del Corbera des de la línia de tres punts, amb tres triples gairebé consecutius, va tornar a provocar una escletxa en el marcador que ja va ser insalvable pels homes de Toti Marsal.
El proper partit del CB Cambrils es disputarà, aquest proper dissabte, a la pista del Castellbisbal.

Partit força disputat el que el va viure aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils CH i l'Andorra, al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils CH 6 - Andorra HC 5

El Cambrils CH ha sumat la tercera victòria consecutiva davant l’Andorra HC en un emocionant partit. El Cambrils rebia la visita de l’Andorra H.C. un dels equips més forts de la categoria que va fer certa la fama que el precedeix. Tan sols havien passat tres minuts, quan Joan Roig inaugurava el marcador (1-0). Però la reacció de l’Andorra no es va fer esperar i al minut 4 empatava el partit (1-1), i un minut més tard s’avançava (1-2) al transformar un penal. La igualtat al marcador no va trigar gaire, i va ser Xavier Caparròs “Capi” va fer pujar l’empat a 2 (6’02”), però de nou l’Andorra desfeia l’empat a l’anotar 2-3 (7’30”). La alternativa al marcador semblava que seria la tònica del partit, i així va ser. El cambrilenc Jordi Mirado anotava el seu primer gol de la tarda, i l’empat a 3-3 al 11’51”. La igualtat es va desfer en favor de l’Andorra (3-4) al superar al porter cambrilenc al minut 16’27”. Semblava que s’arribaria al descans amb aquest marcador, però una pena màxima a favor del Cambrils sobre la botzina no la va desaprofitar Miquel Castel “Miki”, que deixava de nou la igualtat al marcador.
La segona part va començar com la primera. El Cambrils s’avançava al marcador amb el segon gol de Miquel Castel “Miki” (5-4), i l’Andorra uns minuts més tard empatava el partit (5-5), però a diferència de la primera, el Cambrils tornava a agafar la iniciativa del marcador amb un nou gol de Jordi Mirado a 13’30” (6-5). Les oportunitats es van anar alternant en una i altra porteria, però el marcador ja no es va moure més i el Cambrils aconseguia una victòria ajustada i molt treballada per 6-5.
Aquesta victòria dona tres punts que consoliden al Cambrils a la part alta de la classificació general, i el que és el més important, reafirma el bon treball del equip i del nou tècnic Salva Franch.
Dissabte vinent el Cambrils C.H. visita a les 18:00 h. la pista del C.P. Pla de Sant Maria.

Handbol

CH Cambrils 23 – 25 H Valldoreix
 

L'equip sènior del Club Handbol Cambrils va caure derrotat contra el Valldoreix, en un partit extremadament igualat, que es va decantar del costat visitant per petits detalls.
Els primers minuts del partit van ser de tanteig i cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme, encerts i errades s'alternaven i la igualtat en el marcador va mantenir-se fins a mitjans de la primera part, quan els cambrilencs van fer una estirada (8-5). Un temps mort visitant va frenar momentàniament l'escapada, però poc després els locals aconseguien la màxima diferència al seu favor (13-8), però quan semblava que tenien el partit dominat, un seguit d'errades van propiciar la reacció dels barcelonins, arribant-se al descans amb només dos gols de marge (14-12).
En el segon temps, la igualtat va ser màxima, els successius empats feien entreveure un final de partit d'infart i ni les exclusions a un costat i altre de la pista, trencaven els intercanvis de gols. A deu minuts del final, aprofitant dues exclusions consecutives dels cambrilencs, els visitants es posaven dos gols per davant (20-22) i a partir d'aquí els nervis van apoderar-se dels cambrilencs, que desaprofitaven les seves ocasions una darrera l'altra i només aconseguien transformar els gols des dels set metres, mentre els visitants aprofitaven els contraatacs per mantenir-se al capdavant. Així, tot l'esforç local no es va poder traduir en victòria i segueixen a la part baixa de la classificació.
La setmana vinent tindran una bona oportunitat de puntuar a la pista del Martorell, un rival directe.         
El Mont-roig es va emportar els tres punts del partit disputat contra el Mediterrani, el passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala


CFS Mediterrani-G Sirvent 1 - Mont-roig FS 4

Un gol al minut 2 va condicionar el desenvolupament del partit disputat entre el Mediterrani i el Mont-roig, el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. El Mont-roig es va mostrar superior de cara a porteria així com controlant el ritme del partit. Per contra, el Mediterrani, amb una lenta circulació de la pilota, no veia forma de posar en perill la porteria contrària i quan ho aconseguia, es trobava amb el porter o amb el pal de la porteria. La primera part va acabar amb un 0 a 3 a favor dels visitants. A la segona part, amb un ritme més ràpid i amb un gol de Carlos Romero, semblava que la remuntada seria possible però la falta de regularitat i les errades defensives van fer que el Mont-roig aconseguís el quart gol i que s'acabés l'esperada remuntada.
El Mediterrani jugarà el proper partit el dissabte proper a la pista del Miami, el líder de la competició.

Comenta aquest article