Esports

Tres regatistes del Club Nàutic pugen al podi de la VI Regata Ciutat de Cambrils - I Trofeu Peugeot Joaquim Oliva

Per Redacció

En aquest trofeu de classe Optimist hi participaven 169 nens i nenes d'entre 8 i 15 anys d'edat

Els passats dissabte i diumenge, 24 i 25 d'octubre, el Club Nàutic Cambrils va organitzar la VI Regata Ciutat de Cambrils - I Trofeu Peugeot Joaquin Oliva de Nivell 2 de la classe Optimist. En aquesta edició hi van participar un total de 169 regatistes, d'edats compreses entre els 8 i 15 anys, procedents de 18 clubs nàutics de la costa catalana i d'Andorra: CN Garraf, CN El Masnou, CN Port d’Aro, CN El Balís, CN Cambrils, CV Blanes, CN Salou, CN L’Estartit, CN Llançà, CM Torredembarra, CN St. Feliu de Guíxols, CN Vilanova, CN Vilassar de Mar, CN L’Escala, CV Palamós, CN Arenys de Mar, CM Altafulla i CN Andorra.

En aquesta ocasió van ser tres els regatistes cambrilencs que van pujar al podi en les diferents categories que es van disputar: Pep Nogués, que va quedar tercer en la categoria A del grup 1; Mon Cañellas que va quedar tercer també de la categoria B del grup 1; i Guillem Grau, primer classificat de la categoria A del grup 2.

Dissabte es va comptar amb un mestral de 18-20 nusos, amb ràfegues de fins 25, que va permetre disputar 4 proves al Grup 1 i una al Grup 2. Diumenge, però, un migjorn de tant sols 4 nusos no va permetre disputar cap prova al Grup 1 i tant sols una al Grup 2.

Comenta aquest article