Recull

Suquet de sípia amb patates

Núria Fàbregas
Ingredients

• 1 sípia d’1 kg a daus
• 4 patates a daus
• 1 got de vi blanc
• Pebre vermell dolç
• Oli i sal
• Unes gotes de tabasco

Per fer la picada

• 1 nyora
• 5 dents d’all
• 3 llesques de pa

Preparació

Primer fregirem els ingredients per fer la picada i ho passarem tot per la batedora, afegint-hi el vi blanc i una cullerada de pebre vermell dolç. A continuació, posarem força oli en una cassola, hi afegirem la sípia a daus i la picada. Ho remenem i ho deixem coure a foc lent durant mitja hora. Després hi afegirem les patates també a daus, la sal, unes gotes de salsa de tabasco i remenarem. A continuació, taparem la cassola i deixarem que es vagi fent fins que sigui ben tendre. Si la salsa és massa espessa hi podem afegir una mica d’aigua.


Comenta aquest article