Importants victòries del FC Cambrils, del Vilafortuny i del Cambrils Club d'Hoquei en els partits del cap de setmana

Futbol

Territorial Preferent

Un jugador del Cervera fa caure i tiba de la samarreta un jugador del Cambrils dins l'àrea visitant sense que l'àrbitre assenyalés penal

FC Cambrils 3 - Cervera 1

El Cambrils es va imposar en una gran segona part en la que va marcar tres gols, tot i jugar en inferioritat numèrica. A la primera part el Cambrils va jugar un pèl adormit confiant el seu joc en el contraatac davant un Cervera ben posicionat en el camp. En aquesta primera part gairebé no hi va haver ocasions per cap banda i el Cervera va aconseguir el seu gol prop de la mitja part al transformar un penal. La segona part va ser molt diferent. El Cambrils va sortir amb les idees més clares tot i que al minut 53 va patir un greu inconvenient, l'expulsió del porter Salguero en una jugada en la que fins i tot es va lesionar. Jordi Llorens el va suplir sota els pals. Amb un jugador menys el Cambrils va pressionar amb força i va fer aconseguir l'empat amb un espectacular gol al primer toc entre tres jugadors i que va transformar Iker. Més tard, el Cervera també es quedava amb un jugador menys per lesió d'un jugador i no disposar de cap més recanvi. Els darrers minuts del partit van ser elèctrics. El Cambrils patia l'expulsió d'Iker per doble targeta groga, al minut 84, i al minut 89 Prats era entrat en falta dins l'àrea en una jugada en que l'àrbitre va xiular penal i va expulsar el porter del Cervera. El mateix Prats va transformar-lo i va fer pujar el 2 a 1 al marcador. En el temps de descompte, Javi va aconseguir arrodonir el resultat fent pujar el 3 a 1 definitiu.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Morell.

Primera Territorial

Jesús Catalònia 7 - UCF Cambrils-Oleastrum 1

La UCF Cambrils-Oleastrum es va endur un cabàs de gols de la seva visita al camp del Jesús Catalònia en un partit en què va començar marcant el conjunt cambrilenc mitjançant David, al minut 7. després d'aquest gol el Jesús Catalònia va reaccionar i va donar la volta al marcador. A la mitja part ja es va arribar amb un resultat de 5 a 1. En el segon temps el resultat favorable al Jesús es va ampliar fins arribar al 7 a 1 definitiu.
Aquest proper cap de setmana la UCF Cambrils-Oleastrum rep al Remolins Bítem, el quart classificat.

Tercera Territorial

Un jugador del Vilafortuny i un del Riudecols lluiten per la pilota en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Vilafortuny 2 - Riudecols 1

Primera victòria del Vilafortuny aquesta temporada. El partit davant del Riudecols va ser força disputat arribant-se als darrers minuts amb l'empat a 1. El Vilafortuny va tenir més fe en el triomf i fruit de la pressió del seu joc va aconseguir el segon gol en el temps de descompte.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del Montbrió

Baix Gaià 2 - Marina 2

El Marina es va presentar al camp del Baix Gaià, a Torredembarra, amb 12 jugadors ja que alguns dels efectius de l'equip local havien causat baixa degut a lesions produïdes durant la setmana en els entrenaments. Tot i això, va ser el Marina que es va avançar al marcador al transformar Juanma un penal. La primera part es va acabar amb el resultat de 0 a 1. A la represa del partit, el Baix Gaià va empatar de seguida. Aquesta segona part va ser molt igualada i Makgay va tornar a posar el Marina al davant en el marcador quan quedaven 20 minuts per acabar el partit. Al minut 90, en un contraatac, el Baix Gaià va empatar el partit.

El proper partit del Marina serà aquest dissabte a les 4 de la tarda, davant el Salou B.

Bàsquet

CB Calafell 71 - CB Cambrils 66

El Calafell es va imposar al Cambrils gràcies a l'encert en els tirs exteriors aconseguits en els dos primers quarts de partit, situació que va venir acompanyada per una fluixa defensa dels cambrilencs. A la mitja part es va arribar amb un avantatge de 9 punts pels de Calafell. Els dos darrers quarts van ser favorables al Cambrils però sense aconseguir els punts suficients per donar la volta al marcador.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa davant el Corbera 1.

Hoquei

HC Piera 3 - Cambrils CH 6

El Cambrils CH va sumar una nova victòria en el seu desplaçament a Piera, el passat divendres.
Eel partit no va poder començar millor pels interessos cambrilencs, ja que es va avançar amb un 0 a 1. Però els locals no es van deixar sorprendre i van empatar el partit. El Cambrils va gaudir d’oportunitats per avançar-se de nou en el marcador però va ser el Piera qui s’avançava, arribant-se al descans amb un 2-1 a favor dels locals. La segona part va ser clarament de domini cambrilenc. Només començar la
segona part, el Cambrils empatava el partit (2-2) amb gol de Joan Roig a passada de Jordi Mirado. Dos minuts més tard, es tornava a repetir la jugada amb el mateixos protagonistes, però amb definició de Jordi Mirado, trencant l’empat, i fent pujar el 2-3 al marcador. Amb aquest gol, els cambrilencs van posar la directa, i en pocs minuts, van fer el 2-4 Dani Libiano, el 2-5 de nou Joan Roig, i el 2-6 de Jordi Mirado. A dos minuts del final el Piera va escurçar diferències amb el 3-6 de penal, marcador en què es va arribar al final del partit.
Amb aquesta victòria el Cambrils es situa en 6a posició de la classificació general amb 9 punts, i a 4 punts del líder. La propera jornada, el Cambrils rep la visita del Andorra H.C., que aquesta jornada ha apallissat al Casal de l’Espluga (13-4), i que ocupa la 4a posició amb un punt més que els cambrilencs (10 punts). Un apassionant enfrontament que el podrem veure el proper dissabte, dia 24 d’octubre a les 18:00 h, al Palau Municipal de Cambrils.

Futbol sala

CE Àngels Amposta 11 - CFS Mediterrani 2

Els ampostins, amb una gran defensa, no van donar cap opció al Mediterrani. Els quatre primers minuts van ser de tempteig entre els dos equips però a partir d'aquest moment els ampostins van posar la directa i en 6 minuts van aconseguir 4 gols i, el que és més important, sense deixar que els cambrilencs disposessin de cap ocasió de gol. Als darrers 3 minuts de la primera part el partit es va accelerar arribant´se a la mitja part amb el marcador de 5 a 2. Durant la segona part, els ampostins van continuar ferms en defensa davant la pressió dels cambrilencs per tota la pista. Una pressió sense resultat mentre que l'Amposta marcava tres gols més en pocs minuts. La bona condició física de l'Amposta va permetre acabar el partit disposant de clares ocasions de gol fins arribar a l'11 a 2 definitiu. L'única nota positiva del partit per al Mediterrani va ser el debut de Jonhatan Morlesin, autor dels dos gols de l'equip cambrilenc.
La propera setmana el Mediterrani juga a casa davant el Mont-roig.