Cultura

Vuit nous espectacles configuren la programació del cicle de teatre familiar "Diumenges al teatre"

Per Berta Ruiz

Un any més, i ja en van vuit el Departament de Cultura de l'Ajuntament programa de nou el cicle de teatre familiar "Diumenges al teatre". El regidor de Cultura -Joan Recasens- presentava ahir en roda de premsa la nova programació que s'encetarà aquest proper diumenge, a les 18 hores al Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere, amb l'obra "Les mil i una nits... més una!", a càrrec de L'evocador Produccions.

Aquest programa té la voluntat d'aproximar les principals arts escèniques com el teatre, el mim, les titelles, el circ o la màgia al públic infantil i familiar. El nou cicle, que s'allargarà fins el proper mes de maig, inclou vuit noves obres amb una oferta molt variada. La segona sessió del cicle tindrà lloc el 22 de novembre, amb Teia Moner que presentarà "Galaxis"; el 6 desembre Fadunito.com presentarà 3G al Palau Municipal d'Esports -aquesta sessió serà gratuïta-; 17 de gener la companyia Deparrada presentarà "Revetlla!!!"; el 21 de febrer La Bleda presentarà l'espectacle Maduuuixes; el 21 de març Enric Magoo presentarà Mag màgia i el 18 d'abril La companyia del Príncep Totilau presentarà l'obra "La tempesta". El preu de les entrades serà de 3 euros.

Enguany, i amb la voluntat d'implicar el públic que assisteixi al teatre durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, se'ls hi oferirà la possibilitat d'escollir mitjançant el seu vot, quina és l'obra que volen veure el dia 16 de maig com a cloenda de la temporada. Les dues obres a escollir són "La bella no dorment" o "Pesolet i l'estrella dels desitjos", que aniran a càrrec del grup de teatre local Xerinola.

Durant la roda de premsa de presentació d'ahir, també es va voler agrair la col·laboració del grup de teatre La Teca, que cedeix el teatre del Casal Parroquial per a poder realitzar aquesta programació.

Comenta aquest article