Societat

El venedor cambrilenc de l'ONCE Pere Mas reparteix més de 900.000 euros a Cambrils

Per Redacció

El cambrilenc Pere Mas va repartir el dimarts 6 d'octubre un total de 900.000 euros de l'ONCE

El passat 6 d'octubre, el sorteig diari de l'ONCE va deixar a Cambrils una bona pluja de milions. El venedor cambrilenc Pere Mas va ser l'encarregat de repartir sort i diners amb la venda de 26 cupons que van resultar premiats a les cinc xifres amb un total de 910.000 euros, que van anar molt repartits.

Pere Mas Ferran, que té els seus punts de venda a les zones del passeig d'Albert, al passeig de La Salle, al Barri Antic i a l'avinguda del Mil·lenari, és venedor de l'ONCE des de l'any 1987, i al llarg d'aquests 22 anys mai havia donat el primer premi d'aquest sorteig diari. Per aquest motiu, Pere Mas es mostrava molt satisfet i content i manifestava a Revista Cambrils Diari Digital que, "el premi va estar molt repartit, perquè ha tocat a molta gent".

Cal destacar que des de principis d'aquest any 2009, l'ONCE ha repartit més de 110 milions d'euros a Catalunya, entre els quals nou "cuponazos" en cinc mesos. Actualment, l'organització compta amb més de 69.000 afiliats i genera més de 120.000 llocs de treball directes i indirectes a l'Estat espanyol.

Comenta aquest article