Esports

El Club Hípic Castells queda sisè en el concurs de carrusels de Catalunya disputat a l'Equus Girona 2009

Per Berta Ruiz

Un moment de concurs de carrusels, el passat 12 d'octubre a Girona (Imatge cedida pel Club Hípic Castells)

Entre els passats 9 i 12 d'octubre es va celebrar al Palau de Fires de Girona la fira eqüestre Equus Girona 2009, organitzada per la Fira de Girona.

El Club Hípic Castells, sisens en el campionat de Catalunya de carrusel

El Club Hípic Castells de Cambrils va prendre part en el concurs de carrusels de Catalunya, i en aquesta competició va aconseguir un meritori sisè lloc. L'equip cambrilenc va estar format per deu nens d'entre 8 i 12 anys que van oferir un espectacle de carrusel damunt de deu ponis, que consisteix en diferents exercicis d'habilitat i de lluïment al compàs de la música. Tal i com va explicar el propietari del Club Hípic Castells –Josep Castells– a Revista Cambrils Diari Digital, "aquesta era la primera vegada que ens presentàvem a aquest concurs. Primer ho vam muntar al centre hípic, va venir un jurat de camp i ens van admetre, juntament amb els deu millors equips de Catalunya". Tot i quedar sisens de Catalunya, Castells també confessava que, "ho vam preparar amb molt il·lusió, vam fer molts entrenaments i estava tot impecable. Estem molt contents, però potser ens esperàvem un millor resultat".

Diferents competicions eqüestres

Durant els quatre dies d'aquesta fira eqüestre també es van realitzar competicions en les diferents disciplines com concursos de salts, el Campionat de Catalunya d'Alta Escola, el concurs de doma clàssica, el concurs de doma vaquera, el concurs morfològic –que va ser puntuable per al Campionat d'Espanya– i el primer concurs morfològic del burro català, entre d'altres demostracions. També va tenir lloc un espectacle nocturn a càrrec de la Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre de Jerez de la Frontera.

Comenta aquest article