Esports

Victòries pel FC Cambrils, la UCF Cambrils-Oleastrum i l'equip sènior del CB Cambrils

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Viladecans 1 - FC Cambrils 3

Bon partit del FC Cambrils que va exhibir un bon joc i es va endur els tres punts del camp del Viladecans. La primera part es va acabar amb el resultat d'empat a 0 amb un Cambrils ven posicionat al camp i donant mostres del seu domini. A la segona part van arribar els gols. Prats va marcar al minut 55 i, quatre minuts més tard, ho feia Cañas. El Viladecans va escurçar distàncies al minut 66 però el Cambrils va continuar amb el seu bon joc i Feliu, al minut 77, va sentenciar el partit. Amb aquesta victòria el Cambrils es col·loca en tercera posició de la classificació.
La propera jornada el FC Cambrils jugarà contra el Cervera.

Imatge del partit disputat entre la UCF Cambrils-Oleastrum i la Sènia, el passat diumenge al matí al nou estadi municipal de futbol

Primera Territorial

UCF Cambrils-Oleastrum 2 - La Sènia 1


Segona victòria de la temporada per a la UCF Cambrils-Oleastrum. No va ser fàcil sumar els tres punts ja que la Sènia es va avançar al marcador al minut 36 de la primera part. L'equip cambrilenc va reaccionar a la segona part del partit i va donar la volta al marcador. Joel, al minut 68 de partit i Rovira, al minut 90, van ser els artífexs dels gols.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum jugarà al camp del Jesús Catalònia.

Tercera Territorial

Marina 2 - Principio del Futbol 2

Primer partit de la temporada disputat pel club de futbol AE Marina, aquest passat dissabte a les 4 de la tarda, davant del Principio del Futbol, un equip nou creat al barri de Camp Clar. El partit va ser bastant igualat, tot i que a la primera part, el Marina es va veure una mica desdibuixat damunt del terreny de joc, ja que amb les noves incorporacions, encara falta compenetració en el grup. Tot i això, van tenir moltes ocasions de gol, però va ser l'equip visitant el que es va posar per davant en el marcador al minut 20, després d'aprofitar un regal d'un defensa de l'equip cambrilenc. Abans de la mitja part, aconseguien el segon gol, amb un u contra u amb el porter. Així doncs, a la primera part s'arribava amb un 0 a 2. A la segona part, el Marina es va posar a la feina i va aconseguir ràpid el primer gol, obra de Makaay. Després, va desaprofitar un penal a favor. Finalment, a falta de 10 minuts per acabar el partit, Mcgay va aprofitar un rebot i va establir el definitiu empat a 2. Tot i això, a la segona part, l'equip cambrilenc es va veure bé físicament, millor que el rival.
El proper partit serà dissabte contra el Baix Gaià, equip d'Altafulla.

La Pastoreta 5 - Vilafortuny 0

L'equip cambrilenc va caure golejada al camp reusenc de la Pastoreta en un partit disputat dissabte a les 6 de la tarda. El president del Vilafortuny —Chencho Sánchez— ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que en aquests moments es troben en un període inicial "en el que tots els jugadors s'han de conjuntar". A més, segons especifica, aquesta setmana encara han de decidir la plantilla definitiva de l'equip.

Bàsquet

CB La Palma 56 - CB Cambrils 59

Victòria molt treballada del CB Cambrils que no es va decidir fins al darrer moment del partit gràcies a dos triples consecutius del jugador Ruben Martínez. Els dos primers quarts del partit van acabar amb parcials favorables a l'equip de casa arribant-se a la mitja part amb quatre punts de diferència a favor de La Palma. La segona part del partit va tenir una tònica inversa i el Cambrils va arribar al final del tercer quart amb només un punt per sota en el marcador. En els darrers compassos del partit i gràcies als dos triples consecutius, l'equip cambrilenc es va emportar la victòria.
El CB Cambrils disputarà el proper partit a la pista del Calafell.

Un jugador del CH Cambrils remata a porteria en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 32 - 34 HC Gironès
 
Partit molt intens i disputat el que es va celebrar el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Els locals afrontaven el primer partit de lliga com a locals amb l'objectiu de sumar els dos punts i fer-se forts a casa, però no van poder aconseguir la victòria que esperaven ja que els gironins van imposar-se en un final emocionant.
L'inici de l'encontre va mostrar una igualtat absoluta i els empats sovintejaven en el marcador fins a meitats del primer temps, quan els cambrilencs van prendre la iniciativa en el joc i el marcador i obriren una renta de 4 gols que els visitants van reduir a 2 just quan s'arribava al descans (16-14). A l'inici del segon temps els gironins van igualar el marcador i durant molts minuts ambdós equips s'alternaren al capdavant. Ja en la recta final els visitants es van posar per davant i aprofitant una exclusió dels cambrilencs van agafar 4 gols de marge quan quedaven poc més de cinc minuts, però els locals no van donar el seu braç a tòrcer i amb una defensa pressionant a tota la pista, van desconcertar als visitants i van aconseguir un parcial de 4-1 que els permetia entrar en el darrer minut a un sol gol de diferència, però els gironins molt més experimentats que els cambrilencs, van saber fer córrer el cronòmetre i marcar el gol que sentenciava el partit quan quedaven molt pocs segons.
Després de les dues derrotes, els cambrilencs necessiten reaccionar ràpid i aconseguir els primers punts en la seva visita a Alcarràs, un equip també nouvingut a la categoria, però que ja ha estrenat el seu compte.
 
Cadet Masculí Lliga Catalana
 
CH Cambrils 20 - 45 FC Barcelona
 
L'equip cadet masculí, després de guanyar-se la seva participació a la Lliga Catalana el cap de setmana passat a Lleida, va estrenar la seva participació a la màxima categoria, amb el partit a priori més complicat.
Els cambrilencs rebien la visita del FC Barcelona, amb l'objectiu de fer un bon partit i plantar cara a un rival clarament superior. Així va ser, durant tota la primera meitat els cambrilencs van estar molt concentrats sobre la pista i van mantenir un resultat més que digne, aprofitant al màxim les oportunitats que els concedia el rival. Ja a la segona meitat els barcelonins van augmentar les diferències i van imposar el seu físic més potent davant l'equip cambrilenc que acusava el major desgast. Així al final el marcador de 20 a 45, reflecteix la notable millora en el joc que ha fet l'equip respecte fa dues setmanes quan en el Memorial Vicenç Andreu van enfrontar-se al mateix FC Barcelona i només van aconseguir 12 gols.

Un jugador del Mediterrani controla la pilota davant el porter de l'Alcover en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 1 - Alcover FS 1


El Mediterrani iniciava la competició de lliga amb el desig de sumar els primers tres punts que li donessin la tranquil·litat de cara als propers compromisos. Tot i que ho va intentar amb més cor que encert, això no va ser possible. Els successius errors en defensa sumat al fet que el moviment de la pilota no va ser prou ràpid per superar la defensa plantejada per l'Alcover, van condemnar al Mediterrani a l'empat al que ja van arribar al final de la primera part.
El gol de l'Alcover va ser fruit d'una badada defensiva que va aprofitar el davanter visitant que es trobava tot sol prop del pal i sense marcatge. El gol del Mediterrani vindria minuts després de que un passi de Joaquín des de la banda deixés en posició franca a David Romera que no va fallar.
El proper partit del Mediterrani serà aquest proper dissabte a la pista de l'Amposta.
    

Comenta aquest article