El Cambrils Club Hoquei goleja l'Alpicat en el debut de Salva Franch a la banqueta

Lluita per la bola en el partit disputat ahir a la nit entre el Cambrils i l'Alpicat

El Cambrils CH es va retrobar ahir al vespre amb la victòria davant la seva afició amb el debut de Salva Franch a la banqueta cambrilenca.

En un partit avançat corresponent a la 4a jornada de lliga, el Cambrils CH es va enfrontar al HC Alpicat, un equip recent ascendit, reforçat amb jugadors del Bell-Lloc, que visitava la pista del Cambrils com a segon classificat de la categoria.
Només havien passat dos minuts de l'inici del partit quan Miki Castel obria el marcador pel Cambrils (1-0), i tan sols un minut més tard, novament Miki Castel transformant un penal feia pujar el 2-0, i portava a la grada la tranquil·litat. Però dos minuts de desencert i relaxació del Cambrils van ser aprofitats
pels visitants per empatar el partit (2-2). La insistència i el treball del locals es van veure compensats amb dos gols més abans d'arribar al descans, ja que Miki Castel marcava el seu tercer gol del partit al transformar una pena màxima (3-2), i Jordi Mirado feia el mateix 3 minuts més tard al marcar el 4-2 amb el que es va arribar a la mitja part.

En la represa, el Cambrils va sortir amb ganes de sentenciar el partit, i tant Miki Castel com Jordi Mirado, i Joan Roig van posar a prova el porter de l'Alpicat, qui no es va deixar sorprendre amb ajuda dels pals.
En aquesta segona part, els porters van ser els protagonistes, especialment Lluís Libiano que amb grans intervencions –va aturar tres penals i quatre faltes directes– va ser un jugador clau en la victòria del Cambrils juntament amb Miki Castel i Jordi Mirado, que a dos minuts del final va sentenciar el partit amb dos gols més. Novament Miki Castel de penal va fer el 5-2, el quart del seu compte particular, i a 6 segons del final, Jordi Mirado va marcar el definitiu 6-2.

Tot i estrenar-se en la banqueta del Cambrils, Salva Franch no va poder dirigir el partit des de la banqueta per sanció, i ho va fer l'Oscar Olea, entrenador dels equips base. El proper enfrontament del Cambrils serà el dissabte 18 d'octubre a la pista del Club Hoquei Piera, una nova oportunitat per confirmar els bons resultats.