Esports

El Marina definirà aquest divendres la seva plantilla per començar dissabte una nova temporada

Per Raquel Samaniego

Imatge del partit amistós disputat el dissabte, 26 de setembre, entre el Marina i la Pobla de Mafumet

El Marina comença aquest dissabte la nova lliga a tercera territorial a casa contra 'El principio del futbol', un equip del barri tarragoní de Camp Clar. Abans de sortir al camp, però, els tècnics han de decidir dels 25 jugadors que hi ha actualment entrenant a quins 22 fan fitxa per poder jugar. Aquesta decisió la prendran demà divendres en l'últim entrenament abans del primer partit. Els dos amistosos celebrats aquesta pretemporada, ambdós a casa, van acabar amb una derrota i una victòria. El primer d'ells, el dissabte 26 de setembre, van perdre 4 a 5 contra la Pobla de Mafumet; i el segon, el passat dissabte dia 3 d'octubre, contra el Vallmoll, van aconseguir un marcador de 4 a 2.

Aquesta temporada s'han produït sis baixes, motivades per canvis a equip de categories superiors. Dos d'ells han marxat al Camp Clar, que juga a Preferent; dos més a la UCF Cambrils-Oleastrum, de primera territorial; i els altres dos a l'Astorga, de segona territorial. Segons va explicar l'entrenador de l'equip —Josep M. Castellví—, "nosaltres mai tanquem les portes a qui vulgui marxar a un equip que es trobi en categories per damunt de la nostra. Això és una de les coses que deixem més clares quan els jugadors entren en aquest club".

"No ens volem tornar a jugar la categoria en la promoció"

L'any passat, el Marina va estar a punt de pujar de categoria, però la mala sort en el partit de promoció va fer que quedessin on havien començat. "Ho vam tenir a punt i al final se'ns va escapar. Aquesta temporada volem estar dalt de tot per evitar una altra vegada jugar-t'ho tot en un partit. No volem anar a promoció, és una loteria", comenta Castellví. "A més, no trobo correcte jugar-te en 90 minuts tota la competició, i a més a més, si es fan, crec que hauria de ser jugant tant a casa com a fora. En aquella ocasió vam quedar molt decebuts, la loteria no ens va tocar a nosaltres. Ens va deixar un mal gust de boca", es lamenta finalment.

Comenta aquest article