Recull

Pollastre a la cervesa

Juana Velarde
Ingredients

• 1 o 2 cebes
• 4 dents d’all
• 1 branqueta de farigola
• 1 pollastre d’1,5 kg
• 2 fulles de llorer
• 1 litre de cervesa
• 1 llauna de xampinyons
• 1 pastilla de concentrat de carn
• Oli d’oliva

Preparació

Per començar, en una cassola de terrissa, hi posarem 8 o 9 cullerades soperes d’oli d’oliva. Tot seguit, hi afegirem la ceba, cobrint el fons de la cassola, tallada a juliana no gaire fina. A continuació hi afegirem l’all. Damunt de la ceba i l’all hi posarem el pollastre, trossejat, que ja haurem salat anteriorment. A sobre el pollastre, i ja per acabar, hi afegirem la cervesa, el llorer i la farigola. Abans de retirar-la del foc, hi afegirem la pastilla de concentrat de carn. Deu minuts abans de retirar la cassola del foc, hi posarem la llauna de xampinyons. Aquest plat ha d’estar, aproximadament, una hora a foc lent, i ja podrem gaudir d’aquest plat tan gustós.


Comenta aquest article