Esports

L'equip sènior del Club Handbol Cambrils comença amb derrota la seva aventura a la Segona Catalana i el cadet puja de categoria

Per Redacció



Un moment del partit entre el cadet del Club Handbol Cambrils i el FC Barcelona en el passat Memorial Vicens Andreu. Aquest cap de setmana es tornarà a repetir l'enfrontament en la lliga
L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils comença amb derrota la seva aventura a la Segona Catalana (grup B). Aquest passat cap de setmana es van enfrontar al Canovelles contra el que van caure derrotats per 33 a 38.

Els cambrilencs van donar la cara en tot moment i van mantenir opcions de puntuar fins als darrers minuts, quan els vallesans van demostrar una major experiència i efectivitat que l'equip cambrilenc, aconseguint un parcial que va sentenciar el partit. Durant tota la primera meitat, el partit es va desenvolupar amb molta igualtat, per part d'ambdós equips, que es van anar alternant en el domini del marcador però sempre amb petits avantatges fins arribar al descans.

A l'inici del segon període va seguir la mateixa línia i així es va arribar al tram final de l'encontre amb tot per decidir. Quan faltaven pocs minuts pel final del partit, els locals van prendre la iniciativa i van mostrar un major encert de cara a la porteria cambrilenca, mentre que l'atac visitant es precipitava i no aconseguia opcions clares de gol. Així que, al final victòria local per cinc gols i una bona lliçó que hauran d'aprendre els cambrilencs, que hauran de millorar el seu joc en els trams decisius dels partits.

Aquest proper dissabte 10 d'octubre, a les 19 hores de la tarda, l'equip cambrilenc jugarà al Palau Municipal d'Esports contra l'HC Gironès, en el que serà el seu primer partit de lliga com a local. Un encontre de gran importància, en el que cal sumar els primers punts i fer valer el factor pista.

El cadet puja de categoria

Per altra banda, l'equip cadet del Club Handbol Cambrils va aconseguir aquest passat cap de setmana l'ascens a la lliga catalana. Els cambrilencs van disputar la fase d'ascens a Lleida, on van vèncer l'equip amfitrió, el Pardinyes per 18 gols. En el segon partit, el Cambrils va empatar amb La Salle Bonanova a 18 gols i, a l'espera de la darrera jornada, el segon classificat no va poder superar la diferència de gols dels cambrilencs que els classificava directament per a la millor lliga cadet.

Aquesta temporada, els cambrilencs jugaran contra equips com el FC Barcelona o el BM Granollers. El proper partit de l'equip cadet serà aquest proper dissabte 10 d'octubre a les 20.15 contra el FC Barcelona, rival contra el qual ja es van enfrontar en el passat Memorial Vicens Andreu de fa dues setmanes.

Comenta aquest article