Esports

L'equip veterà femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils queda subcampió d'Espanya

Per Redacció

En un moment de la competició aquest passat cap de setmana

La localitat de Sant Carles de la Ràpita va acollir el passat cap de setmana, els dies 3 i 4 d'octubre, el V Campeonato de España de Banco Fijo del Mediterráneo. En la competició hi van prendre part un total de 73 tripulacions repartides entre les diferents categories: 8 en la categoria juvenil masculina, 9 en la categoria cadet masculina, 17 en la categoria absoluta masculina, 13 en la categoria absoluta femenina, 15 en la categoria veterana masculina i 11 en la categoria veterana femenina.

33 clubs d'arreu de l'Estat en competició

Pel que fa al nombre de clubs participants es va assolir la xifra de 33, 13 dels quals procedien de Catalunya: el Club Natació Badalona, el Club Nàutic Bétulo, el Club Rem Badalona, el Club Nàutic Flix, el Club Rem Arenys, el CR Treumal de Blanes, el CR Sta. Cristina de Lloret, el CN Lloret de Mar, el CR Pescadors de Lloret, el CR Palamós, el CR Empuriabrava, el CN Sant Carles i el Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils.
Els altres clubs participants van ser la Sociedad Deportiva de Remo Castreña, T.A.K. Tolosaldea A. Oria 2005, CRO Orio AE, la Universidad de Alicante, el Nàutico Alicante Costa Blanca, RC., el Náutico de Calpe, A. Benacantil Puerto de Alicante, el Remo Torrevieja, el Náutico Oliva, la Universidad Politécnica de Valencia, el Náutico de Campello, el RC Náutico de Denia, el Náutico Altea, RC las Regatas de Alicante,  el RC Náutico Gandia, el RC Náutico de Torrevieja, el Rem Denia, el Remo Cofradía Pescadores Torrevieja, el RC Mediterráneo, i el C Remo Rabalaje.

El club cambrilenc va presentar cinc tripulacions al Campionat d'Espanya en les categories: cadet masculí, absolut masculí, absolut femení, veterà masculí i veterà femení. Per a la copa de federació, una prova prèvia al campionat estatal, l'equip cambrilenc va presentar un equip en cadet femení.

L'equip veterà femení es proclama subcampió d'Espanya

Els resultats del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van ser els següents: en la categoria cadet masculí, en la categoria absoluta femenina i en la categoria veterà masculí no es va aconseguir entrar en les regates de les semifinals. En la categoria absoluta masculina es va fer un bon paper, ja que es va assolir la classificació en les semifinals i es va participar en la final B, quedant en 7a posició de les 17 tripulacions en competició, obtenint un temps final de 06:35,06. En la categoria cadet femení també es va assolir un meritori tercer lloc en la Copa Federació.

Però el millor resultat va venir de la mà de l'equip veterà femení, proclamant-se subcampió d'Espanya, amb un temps de 3:21,29, només per darrera del Club Náutico Oliva i per davant del Club de Rem Badalona. Finalment, en la categoria juvenil masculí, el club cambrilenc va cedir tres vogadors al club Rem Badalona, que van finalitzar en sisena posició amb un temps final de 06:50,61.

Punt i final a una excel·lent temporada

Pel club local ha estat una gran experiència participar en aquest campionat i enfrontar-se amb clubs de rem centenaris i de gran tradició, ja que tant en la comunitat valenciana com en la murciana i els clubs de rem del nord, destinen molts recursos en infraestructures i els club tenen una massa social molt important.

Aquesta competició estatal marca el punt i final a l'excel·lent temporada esportiva del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, tot i que ara continua amb les activitats de caire més social i cultural de l'entitat
.

L'equip veterà femení va quedar subcampió d'Espanya

Comenta aquest article