El FC Cambrils guanya per la mínima, mentre que la UCF Cambrils-Oleastrum cau golejada

Un moment del partit entre el FC Cambrils i el Canyelles

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Canyelles 1

Abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de Josep Solé, mort aquest passat dissabte, i que havia estat vicepresident del FC Cambrils amb diferents juntes directives.
El Cambrils va sumar aquesta jornada una nova victòria davant el Canyelles. L'equip visitant va intentar obstaculitzar el joc dels cambrilencs amb força agressivitat i contundència, tot i que finalment la victòria va ser pel Cambrils. En el minut 16, Prats va fer pujar l'1 a 0 en el marcador, i tot i que el Canyelles va disposar d'una ocasió molt clara de gol, es va marxar al descans amb l'avantatge pel Cambrils. En la represa, en el minut 64, Andreu va marcar el segon gol després d'una centrada de Feliu. En els darrers minuts del partit, un gol del Canyelles va posar una mica d'emoció al partit, tot i que finalment el 2 a 1 va ser el resultat final.
Amb aquesta victòria el Cambrils se situa cinquè en la classificació, i la propera jornada s'enfrontarà al Viladecans.

Primera Territorial

La Cava 3 - UCF Cambrils-Oleastrum 0

Els locals van vèncer amb comoditat la UCF Cambrils-Oleastrum per 3 a 0. Els tres gols del marcador final van reflectir la superioritat de la Cava davant de l'equip cambrilenc, que segueix sense aconseguir bons resultats. Amb aquesta derrota la UCF Cambrils se situa en el catorzè lloc de la classificació i la propera setmana s'enfrontarà a casa contra La Sénia.

Hoquei

CE Cornellà 6 - Cambrils CH 0

Contundent derrota del Cambrils en la seva visita a la pista del CE Cornellà.Els locals van encaminar el partit des d’un bon inici. Els dos primers gols del Cornellà van donar-li la tranquil·litat d’anar per endavant en el marcador, mentre que els cambrilencs li posaven les coses coll amunt, tant que, d’un claríssim 2 a 1 no transformat, es va passar a un 3-0, marcador amb el què es va arribar al descans.
La represa del partit a la segona part, no va canviar les coses, mentre els locals anaven augmentant la diferència en el marcador a mesura que avançava el partit, les oportunitats dels homes de Tarragó, es quedaven en això, en oportunitats. Al final del partit el cambrilencs es van endur mitja dotzena de gols (6-0).
Aquesta mateixa setmana, el Cambrils rep la visita del HC Alpicat, partit que s’avança al dijous dia 8 d’octubre a les 21:00. El Cambrils no pot deixar escapar més punts de casa sinó vol prendre l’estela dels primers de la classificació.

CB Cambrils 72 - AE Montblanc 69

Nova victòria pel sènior masculí del CBC a casa davant l'AE Montblanc en un partit molt difícil i davant d'un equip molt complicat que aquesta temporada s'ha reforçat molt bé. El marcador va anar molt igualat durant tot el partit, i l'encert en el tir exterior dels visitants va fer que els cambrilencs no poguessin assolir més distància en el marcador. De fet, a la fi del tercer quart, el Montblanc guanyava de dos punts. En el quart període, el marcador va seguir molt igualat, tot i que finalment, l'encert en els tirs lliures va fer que els cambrilencs aconseguissin la victòria.

Pradell FS 5 - CFS Mediterrani G. Sirvent 3

En el primer partit de la temporada, l'equip cambrilenc va mostrar una bona actitud i lluita, tot i que finalment van caure derrotats a la pista del Pradell per 5 a 3. Algunes errades en defensa i diferents contraatacs desaprofitats van significar la primera derrota de la temporada per al Mediterrani. Els dos gols cambrilencs van ser obra d'Óscar i dos de Carlos Romero.

D'altra banda, en matèria de fixatges cal destacar que finalment no s'ha pogut tancar l'acord amb el porter del Salou Lolo, tot i que sí s'ha concretat l'acord amb Juan Lillo, procedent del Vinyols FS, que debutarà aquest proper dissabte contra l'Alcover. Per altra banda, també s'està treballant en el fixatge d'un segon porter i d'un o dos jugadors més amb els quals el club ja ha iniciat contactes.