Esports

El III Trofeu Cambrils A Bon Port reuneix 56 regatistes d'arreu de la costa catalana

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Martí Llena del CN Garraf, Aura Miquel del CN Arenys de Mar, Dani Miquel del CN Salou, Ignasi López del CN Salou, Hugo Domínguez del CN El Masnou i Arturo Noguer del CN El Masnou

Aquest passat cap de setmana es va disputar en aigües cambrilenques el III Trofeu Cambrils a Bon Port de la classe Laser, amb un total de 56 regatistes inscrits. Un total de 35 regatistes van prendre part en la classe Radial, mentre que 21 més ho van fer en Laser 4.7, cinc més que en el trofeu de la temporada passada.

Durant el cap de setmana, hi ha hagut un vent canviant tant d'intensitat com de direcció, la qual cosa ha provocat que no s'hagin pogut dur a terme totes les proves previstes. La jornada de dissabte es van disputar dues proves de Radial i tant sols una prova en Laser 4.7, degut a la baixa intensitat del vent, que va obligar a anul·lar la segona sortida. Ahir diumenge, les condicions de vent van millorar força, tot i que la sortida es va haver d'endarrerir un parell d'hores. Finalment, es van poder dur a terme totes les proves previstes: tres de Radial i tres de 4.7.

Finalment, les classificacions van quedar de la següent manera: en la classe Radial el primer lloc va ser per a Arturo Noguer Lloret del CN Masnou, seguit d'Ignasi López Carcaré del CN Salou i Hugo Domínguez Marzo del CN Masnou en tercer lloc. Pel que fa a la categoria Laser, el primer lloc va ser per Aura Miquel Molons del CN Arenys de Mar, seguida de Martí Llena del CN Garraf i en tercera posició Dani Miquel Esteve del CN Salou.

Pel que fa als regatistes del CN Cambrils cal destacar la quarta posició d'Eric Plançon i la vuitena posició d'Héctor Calvo en Laser 4.7 i la novena posició de Pau García Quinteiro.

Comenta aquest article