Cultura

La Coral Verge del Camí celebra les seves jornades de portes obertes amb la incorporació de nous membres

Per Raquel Samaniego

Un moment de l'assaig de la Coral Verge del Camí el passat divendres, 2 d'octubre, a la Cripta

La Coral Verge del Camí va celebrar aquests dos passats caps de setmana les seves jornades de portes obertes amb l'objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la seva activitat. El divendres 25 de setembre, l'assaig de la Coral adulta, que se celebra a la Cripta de l'Ermita des de les 10 de la nit fins les 12, va comptar amb la participació de cinc noves persones que han volgut formar part d'aquesta institució cultural del municipi, dirigida per Núria Ortoneda. Aquest passat divendres, dia 2 d'octubre, aquests cinc nous membres començaven a cantar amb la resta. En aquests moments, segons apunta el seu president —Fernando Sarasa—, entre 35 i 40 persones formen la Coral Verge del Camí adulta.

Una quinzena de nens i nenes formaven fins dissabte la Coral infantil. Va ser aquest dia, 3 d'octubre, quan es va realitzar al matí unes jornades obertes per tal d'animar a més infants a cantar. "Per tal de que aquesta activitat es conegués entre els més petits, es va fer difusió als centres escolars", comentava Sarasa. La directora —Belén Juncosa— va donar dissabte la benvinguda a tots els infants que ja formaven part del grup i a la desena que van anar per primera vegada. Aquesta és una activitat gratuïta dirigida a infants a partir dels 8 anys, i "és una bona manera de conèixer la música, de començar a cantar en grup, de tenir una disciplina, etc.", deia el president. Cal destacar que tant a la Coral adulta com a la infantil, les portes són obertes a tothom en qualsevol època de l'any. "Animo a tothom a que vingui i ens conegui", comentava Sarasa.

Nova temporada

La Coral Verge del Camí arrenca una nova temporada carregada de piles. Al seu calendari ja poden apuntar diferents compromisos, com el concert que tindrà lloc el 21 de novembre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca; el 20 de desembre, el concert de Nadal a Cambrils; i algun que altre l'any vinent, com a València.

Comenta aquest article