Esports

Alba Muñoz Perna participa al Campionat de Catalunya aleví de Patinatge artístic

Per Redacció

A la imatge, Judit Vicente , Cristina Lahera,Greta Trimakaite, Laia Granero, Sheila Hurtado, Itziar Rofes, Natalia Arroyo, Coia Moreno, Mirèia Guinjoan, Laia Gavaldá i Núria Cardona.

El Club Patí Cambrils està d'enhorabona ja que feia més de 10 temporades que no tenia patinadors alevins als Campionats de Catalunya. El cap de setmana del 26 i 27 de setembre, l'Alba Muñoz Perna de 10 anys d'edat va participar al campionat de Catalunya aleví que es va celebrar al pavelló de la Bordeta de Lleida. Eren un total de 25 patinadores i 1 patinador, dels quals 4 d'ells eren de la província de Tarragona, 3 de Girona, 5 de Lleida i 14 de Barcelona.
 


Alba Muñoz Perna va prendre part al Campionat de Catalunya Aleví, quedant en 16ena posició
La jove cambrilenca va fer una bona execució dels seus discos, obtenint la 16ª posició. Va millorar la seva puntuació respecte al Campionat Territorial. Tot plegat un resultat satisfactori tenint en compte que és la primera vegada que participa en una competeció d'aquest nivell.
 
9 patinadores debutants participen a les Proves de nivell
 
Així mateix, el dissabte 26, 9 patinadores del club van participar a la tercera convocatòria de la primera prova de debutants a Alcanar. Cinc d'elles van aprovar i van obtenir el diploma: Itziar Rofes, Laia Gavaldà, Laia Granero, Natàlia Arroyo i Sheila Hurtado.

Comenta aquest article