Societat

La Farnaca i els Cop de Cap actuen en la Festa de la Verema de la localitat mallorquina de Binissalem

Per Berta Ruiz

Actuació dels cambrilencs a la Festa de la Verema de Binissalem

Dues de les seccions de la Colla Gegantera Tota l'Endenga –la Farnaca i el grup de timbalers Cop de Cap de Cambrils– van gaudir el passat cap de setmana d'una sortida molt especial i divertida. Un total de 34 persones van viatjar fins a la localitat mallorquina de Binissalem per participar en la popular Festa de la Verema d'aquesta petita localitat de l'interior de l'illa.

El passat divendres 25 de setembre, la Farnaca cambrilenca i els Cop de Cap van participar en un correfoc estàtic que va comptar amb un espectacle a càrrec de la colla local, els Dimonis de Binissalem de Sa Fil·loxera de l'Infern. Durant la jornada de dissabte, la comitiva cambrilenca també va participar en una animada i festiva rua pels carrers de la localitat mallorquina amb les anomenades carrosses de la Verema. En aquest espectacle, els cambrilencs es van guanyar l'admiració del nombrós públic assistent que durant tot el cap de setmana van omplir d'animació Binissalem. De fet, els Cop de Cap van actuar incansablement durant més quatre hores seguides.

Aquest viatge dels cambrilencs a Mallorca és fruit de l'intercanvi que es realitza entre les diferents colles. De fet, els mallorquins van participar recentment en la Nit del Foc, el passat 5 de setembre. Aquesta ha estat la darrera actuació de la temporada per a la Farnaca de Cambrils.

D'altra banda, l'activitat de Tota l'Endenga aquest mateix cap de setmana va ser total ja que la gent que no s'havia desplaçat a Mallorca van participar a la trobada de gegants d'Almoster el passat dissabte 26 de setembre, on s'hi van desplaçar 35 persones de la colla.

Comenta aquest article