Societat

Genoveva Casanova inaugura la nova temporada de Halloween a Port Aventura

Per Cristina Sierra

Genoveva Català envoltada dels personatges de Halloween a Port Aventura

La mexicana Genoveva Casanova va inaugurar ahir la nova temporada de Halloween de Port Aventura envoltada pels diferents personatges terrorífics que, durant aquest període, es passegen pel parc. Des del passat 26 de setembre, els visitants ja poden gaudir d’aquesta festa, que es prolongarà fins el proper 22 de novembre.

En l'acte de presentació, Casanova va afirmar que li agrada molt la festa de Halloween, ja que li recorda quan era petita i que trobava a faltar celebrar-ho a Mèxic, on són típiques les "calaveres dolces" i altres costums americanes.

Enguany la novetat que s’incorpora dins el programa de Halloween de Port Aventura és que algunes habitacions de l’hotel Gold River s’han transformat en una casa encantada on els hostes més valents es podran quedar a dormir i passar por fins ben entrada la matinada. Com els altres anys, la zona de la Polinèsia  tindrà la Selva del Miedo a la nit i a la zona de Far West i de Mèxic hi hauran instal·lats els passatges de terror durant el dia, a més dels espectacles inspirats en aquesta festa terrorífica.

Comenta aquest article