Esports

Alejandro Sánchez i Edgar Curto tanquen una excel·lent temporada amb la darrera prova a Palafrugell

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez al podi de la cursa de Palafrugell. A sota, Edgar Curto al podi de la mateixa prova
Aquest passat dissabte 26 de setembre, es va disputar a la localitat gironina de Palafrugell, la darrera prova de la Copa Catalana de ciclisme infantil. Novament, els dos representants cambrilencs, Alejandro Sánchez i Edgar Curto, hi van prendre part.

Gran temporada per Alejandro Sánchez

En la categoria de l'Alejandro, els competidors van haver de realitzar cinc voltes a un circuit 1,2 quilòmetres de recorregut. El traçat va ser força perillós, ja que hi havien corves molt tancada i l'asfaltat també estava en mal estat. Sánchez sempre es va mantenir en els llocs capdavanters de la cursa, per tal d'evitar possibles caigudes. En la darrera volta, es van disputar la victòria a l'esprint, un final molt ajustat, que va necessitar la intervenció dels àrbitres. Aquests, van donar la segona posició al cambrilenc.

Amb aquesta darrera prova, el ciclista cambrilenc finalitza una molt bona temporada en la que ha aconseguit el subcampionat en la Copa Catalana, el subcampionat dels Països Catalans, el campionat provincial per quart any i el campionat de la Copa Tarragona per cinquè any consecutiu. Aquest mallot se li entregarà en la propera festa del ciclisme, organitzat per la Federació.

El proper any, Sánchez pujarà de categoria i competirà en aleví de segon any. Això vol dir que també augmentaran els quilòmetres dels circuits, el doble que aquest any.

Edgar Curto tanca una excel·lent temporada

Per la seva part, en la categoria de l'Edgar Curto, el circuit va ser 1,5 quilòmetres al qual s'havien de donar dues voltes. Des de l'inici de la cursa, els ciclistes van marcar un ritme molt fort i això va provocar el trencament del pilot. Un total de cinc corredors, entre els quals s'hi trobava l'Edgar, van marxar escapats fins a la línia de meta. Després d'un ajustat esprint, Curto va aconseguir entrar en la segona posició.

Amb aquest resultat, Curto també finalitza la seva temporada, en la qual ha estat un corredor molt regular. De fet, el cambrilenc ha pujat al podi en totes les proves, excepte en una en la qual va quedar cinquè. Aquesta temporada, el jove ciclista cambrilenc ha quedat campió provincial, subcampió de Catalunya, subcampió dels Països Catalans, subcampió de la Copa Catalana i campió de la Copa Tarragona.

Comenta aquest article