L'atleta Elbereth Lanciano participa al Trofeo Promoció de Mataró i queda segona en el llançament de martell

Per Pere Ferrando

L'Elbereth Lanciano fent el seu llançament de martell a l'estadi municipal d'atletisme
Dissabte passat, dia 26 de setembre, es va disputar a l’estadi municipal d’atletisme de Mataró la tercera jornada del Trofeu Promoció. Es tracta d’una competició que té com a objectiu iniciar la nova temporada de pista, tot i que cal recordar que la temporada d’atletisme acaba el 31 d’octubre de cada any. Per als atletes de la categoria cadet serveix per a que recuperin l’activitat competitiva de cara a preparar el Campionat d’Espanya que s’ha de disputar durant el mes d’octubre.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l'Elbereth Lanciano, concretament a la prova de llançament de martell a la categoria cadet. Amb un llançament de 38,78 metres, va assolir la medalla d’argent. D’aquí dues setmanes l'Elbereth participarà a un darrer control i, una setmana més tard, prendrà part al Campionat d’Espanya Cadet. Actualment es troba en quarta posició del rànquing estatal amb els 42 metres que va llançar durant la disputa del Campionat Territorial. Si en aquest temps torna a estar sobre la seva marca, serà una clara aspirant a pujar al pòdium.