Esports

El FC Barcelona, convidat estrella del VIII Memorial Vicens Andreu del Club Handbol Cambrils

Per Redacció

Un moment del partit entre l'equip sènior masculí del CH Cambrils i l'equip juvenil del FC Barcelona, el passat dissabte a la tarda

El passat dissabte 26 de setembre, el Palau Municipal d'Esports va acollir el VIII Memorial Vicens Andreu, organitzat pel Club Handbol Cambrils.

Durant la jornada del matí, es va disputar un triangular entre els dos equips infantils del Club Handbol Cambrils –en categoria masculina i femenina–, el CE Tortosa i  l'Escola d'Handbol David Barrufet de Gavà en partits de trenta minuts. La classificació en la categoria femenina va quedar de la següent manera: el primer lloc va ser per a l'Escola d'Handbol David Barrufet, el segon lloc va ser pel Club Handbol Cambrils i la tercera posició va ser pel CE Tortosa. En la categoria masculina, el primer lloc va ser per a l'Escola d'Handbol David Barrufet, el segon lloc va ser pel Club Handbol Cambrils i el tercer lloc va ser pel CE Tortosa.

A la tarda, es va disputar el partit entre el CH Cambrils i Tarragona HC en la categoria sènior femení. El triomf va ser per a les cambrilenques, amb un resultat de 18 a 12. Cal destacar el mèrit d'aquesta victòria, ja que les jugadores cambrilenques portaven 5 anys sense jugar i van guanyar a un equip que està en competició.

El FC Barcelona, convidat estrella del torneig

A la tarda, el plat fort va ser la presència del FC Barcelona, en les categories cadet i juvenil. L'equip cadet masculí del Club Handbol Cambrils, que aquest any jugarà la lliga catalana, es va enfrontar al FC Barcelona. Després d'uns minuts inicials de molts nervis dels cambrilencs, a poc a poc van començar a jugar al seu nivell encara que el Barça no els va deixar cap brot de reacció i es va notar força la diferència de joc i nivell dels dos equips. Finalment, el partit va acabar amb un 16 a 42.

Després d'aquest encontre, es va disputar el gran partit de la jornada, en el qual va estar a punt de saltar la sorpresa. L'equip sènior masculí del CH Cambrils es va enfrontar al juvenil del FC Barcelona –actual campió d'Espanya– i durant 40 minuts, l'equip cambrilenc va anar guanyant còmodament amb parcials de 7 i 8 gols a favor. A falta d'uns 20 minuts per a la fi del partit, el marcador es va començar a igualar degut a errades i algunes decisions arbitrals poc encertades. A falta de 4 minuts, i amb el marcador empatat, una exclusió a l'equip cambrilenc i algunes pèrdues de pilota van fer que finalment el marcador es decantés a favor del Barça per 30 a 35.

Plantilla de l'equip sènior masculí del CH Cambrils per a la temporada 2009-2010

Comenta aquest article