El Cambrils Club d'Hoquei aconsegueix la primera victòria de la temporada

Territorial Preferent

Torreforta 2 - FC Cambrils 2

El Torreforta va aconseguir empatar el partit al minut 89 i de penalti. Fins aquest moment el FC Cambrils tenia el partit encarrilat després que Feliu marqués el gol de l'empat al minut 17, neutralitzant així el gol del Torreforta marcat al minut 6 de partit, i que Martí avancés als cambrilencs al minut 58. El FC Cambrils va controlar el partit i, amb una mica més de sort, hagués pogut endur-se els tres punts en joc.
La propera setmana el FC Cambrils rep el Canyelles.

Imatge corresponent al partit disputat ahir al matí entre la UCF Cambrils-Oleastrum i la UE Valls

Primera Territorial

UCF Cambrils-Oleastrum 2 - UE Valls 3

Segona derrota de la temporada per a la UCF Cambrils-Oleastrum en un partit que va arribar a remuntar dos gols. La primera part va estar dominada pel Valls que va disposar de diferents ocasions per a marcar. Tot i això, amb el 0 a 0 al marcador, l'àrbitre va anul·lar un gol als locals per un suposat fora de joc. Pocs minuts després, el Valls marcava el seu primer gol. A l'inici de la segona part el Valls va ampliar distàncies al marcador al transformar un penalti. Amb el 0 a 2 la UCF Cambrils-Oleastrum va reaccionar i va pressionar la porteria contrària. Fruit d'aquesta pressió van arribar els dos gols, l'1 a 2 al minut 65 fet per Sunyé i el 2 a 2 al minut 67 obra d'Alberto. El 3 a 2 va estar a l'abast però en una jugada a la contra i després d'una errada en la defensa el Valls va marcar el 2 a 3 definitiu.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga al camp de la Cava.

Hoquei

S.H. Casal l’Espluga 5 - Cambrils C.H. 7

El Cambrils C.H. es va endur dur els tres punts en joc de la seva visita a l’Espluga de Francolí. Tot i el resultat favorable, el Cambrils va patir, fins ben avançada la segona part, en què va sentenciar el partit. El domini inicial dels cambrilencs no es va traduir en una avantatge en el marcador, sinó tot el contrari. L’efectivitat dels locals en dues jugades aïllades va fer que s’avancessin per 2-0 en el marcador, i fessin aflorar els nervis als homes de Tarragó. La mala fortuna dels cambrilencs va canviar quan Lluís Libiano va aturar un penal a pocs minuts del final de la primera part, i Joan Recasens “Romario” va escurçar les diferències en el marcador anotant el 2-1, resultat en què es va arribar al descans. Només començar la segona part, els de Tarragó van empatar el partit (2-2), i uns minuts més tard es posaven per endavant en el marcador (2-3), però els locals van saber sobreposar-se, i van empatar novament el partit (3-3). Semblava que la igualtat en el marcador seria la tònica de la part final
del partit, però res més lluny, quatre gols consecutius dels cambrilencs van encarrilar la victòria, deixant el marcador en un contundent (3-7), sorprenent als locals, que no es van refer fins als minuts finals del partit quan van trobar novament porteria, deixant el marcador final en un definitiu 5-7.
Els golejadors del Cambrils van ser Joan Recasens “Romario”, Miki Castel “Miki”, Joan Roig, Xavier Caparrròs “Capi” i Jordi Mirado.
La setmana vinent el Cambrils visita Cornellà, una pista complicada, i descoberta que li dona un plus de dificultat pels visitants, però si el Cambrils C.H. es vol presentar com un ferm candidat a la lluita per les places d’ascens, s’ha de fer respectar en tot tipus pistes.

Bàsquet Samà 76 - CB Cambrils 67

El primer quart del partit disputat a la pista del Samà, a Vilanova i la Geltrú, va marcar la resta del partit. El parcial de 22 a 9 a favor dels vilanovins en aquest primer quart no va poder ser neutralitzat pels cambrilencs que van sortir a la pista nerviosos i no van aconseguir la primera cistella fins el minut 5 de partit. Tot i que el dos darrers quarts de partit van ser pel Cambrils, la diferència aconseguida pels vilanovins en el primer període va ser determinant. El Cambrils, a més, ve acusar les baixes de dos jugadors importants per a l'esquema de Toti Marsal.